Szoptatás alatt a kenyeret lehet mellőzni?
Szoptatás alatt felszedtem pár kilót és szülés után kiló maradt rajtam!Nem szeretnék tovább hízni, de sajnos hízékony alkat vagyok és kenyérfélét nem ennék, meg ugye édességet akkor talán sikerülne a hízásnak megállnia!Csak attól félek, hogy apadni fog a tejem!
A Fortimel-ről van vélemény?
Tény, hogy a szénhidrát, kenyér, rizs, krumpli és ehhez hasonló egyébként hizlaló dolgok sokat jelentenek a tejtermelés szempontjából. Viszont ezeken kívül ugyanennyit dobhatnak a húsok és a tejtermékek (főleg a sajtok) is. Valamint a zöldségek (igaz, hogy ezekből nagyon sok ugye tiltólistán van, ha hasfájós a baba).
Próbáld meg, csökkentsd a szénhidrátbevitelt néhány napig, viszont próbálj meg minél több húst enni, valamint a többi dolgot, amit említettem. Szerintem 2-3 nap alatt úgyis kiderül, hogy ez hogyan befolyásolja a tejed mennyiségét, ha úgy érzed, hogy csökken, akkor vedd vissza a kenyeret. Elapadni ennyi próbálkozástól szerintem úgy sem fog.
Sok sikert!
Szia, én kenyeret alig eszem, 2-3 szelet hetente az is sokmagvas sötétbarna bio kenyér. tésztából is csak a teljes kiörlésűt talán heti 1x.Krumplit meg még ritkábban. Rizsből is csak barna vagy vad rizst néha...rengeteg zöldséget eszem, gyümiket...rántás helyett joghurtos habarás, hús is csak minden másnap...és ömlik a tejem.:) 5hónapja semmi gond, és a felszedett húsz kilóból már csak 3-4 van meg. Igyál sok vizet, és csak annyit egyél ami jól esik. Ha szükséged van rá, reggelire nyugodtan ehetsz 1-2 sütit.
jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!