Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatás tényleg olyan...

A szoptatás tényleg olyan mint a jó szeretkezés?

Figyelt kérdés

Gyerekszobaponthun a szoptatással kapcsolatos cikkben van ez a könyvidézet:

"És van még valami, amiről talán nem hallottál, de mi, a barátnők megesküszünk, hogy igaz. Ha begyógyult a bimbód, és profi lettél, szoptatni nagyon, nagyon jó. Úgy jó, mint a jó szeretkezés. Az a kellemes kótyagosság enyhe méhösszehúzódásokkal: roppant elégedett lesz az anyuka. Ettől szalad fülig sok szoptató anya szája."

(Részlet Vicki Iovine: Barátnőim a terhességről c. könyvéből)

Én szoptatok, de egyáltalán nem olyan és elég betegnek érzem ezt a hasonlatot meg nem is igazán értem...

2022. nov. 18. 13:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
8. Nekem mondom egyáltalán nem jó, de én személyesen ismerek olyat akinek hasonló volt. Nem perverz, sosem nézett úgy a gyerekére de érted. Szóval én simán elhiszem, de nekem is nagyin furi😄
2022. nov. 18. 14:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy baromság

(#6 hát az én bimbómat izgathatnák a végtelenségig, érzéketlenebb, mint a 3. szomszéd könyöke...)

2022. nov. 18. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Első pár napban éreztem méhösszehúzódást, de az olyan volt mint a szülés előtti fájások csak enyhébb. Később nem éreztem semmit. Én szerettem szoptatni,összebújni.

Amikor már nem szoptattam tünt fel hogy a mellbimbóm már nem olyan érzékeny szexuális együttlétkor mint előtte.

2022. nov. 18. 14:51
 14/21 anonim ***** válasza:
54%
Egyik barátnőm mondott hasonlót. Én elhiszem, hogy van akinek olyasmi érzés, mint a szex. Nekem soha nem volt érzékeny a mellbimbom, úgyhogy nekem semmi ilyen szexuális érzés nem volt szoptataskor.
2022. nov. 18. 15:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez beteg. Azért a szoptatast a szexhez hasonlítani. Jezusom.

Nekem rohadtul gorcsolt a hasam az elején szoptatás közben. Azért szex közben igencsak jo érzés szokott lenni es nem olyan.😂

2022. nov. 18. 15:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szexuális töltete számomra. DE igen, egy nagy oxitocin löketet kaptam én is mindig, amitől szinte "szerelmes" lettem a gyerekbe, aztán meg jól elaludtam :)
2022. nov. 18. 15:25
 17/21 NTBS ***** válasza:
0%
Nem hiszem. Mondjuk volt olyan barátnőm, aki nagyon élvezte, ha előjáték során a bimbókat szívtam.
2022. nov. 18. 15:42
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez nagyon beteg!Én minden gyerekemet 20 hónapos korukig szoptattam,4-en vannak.De soha ilyesmi nem jutott eszembe.
2022. nov. 18. 16:09
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
Na ez, gusztustalan egy hasonlat!
2022. nov. 18. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, a hasonlat borzasztó, de viszont van méhösszehúzó hatása, szülés után gyorsabb is tőle a gyógyulás....
2022. nov. 20. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!