Szoptatáskor normális, hogy a babám orra annyira belenyomódik a mellembe hogy valamennyire gátolja a légvételét? Lehet csak nekem tűnik így, mert hallom veszi a levegőt, de mikor jobban elhúzom a mellem az orrától akkor hallom hogy jobban megy neki.
Gondolom sinán csak a szájába adod a melled és ennyi. Így az enyém is megfulladt volna.
A középső és a mutatóujjam közé fogtam a bimbómat, és úgy szoptattam mindig is. Így a kezemmel tudom szabályozni hogy álljon.
Jézusom.
Ezek alapvető dolgok, hogy a mellet le kell nyomni közben.🤦🏻♀️
Inkább hagyod, hogy fulladozzon a gyerek, mert neked úgy kényelmesebb?
Amúgy meg sok retardált állat a kórházban nekem is meg akarta magyarázni, hogy úgy biztos kap levegőt, én meg elküldtem őket a francba, utána hozzám se szóltak.
Ha helyes pózban van a baba, van elég hely az orránál, és nem kell nyomni a mellet.
Ilyenkor inkább az álla nyomódik bele a mellbe, az orra szabadon van.
Próbálj több pózt, használj párnát, vagy hívj szoptatási tanácsadót.
Nem mutatták meg a kórházban, hogy oda kell tenned az ujjod az orra elé,benyomni a cicit?
Nekem ezzel kezdték....
2 évet szoptattam egy kisebesedés vagy berepedés nélkül. Szóval a póz jó volt. Csak a mellem volt nagy.
Segíts neki! Nyomd be 1 ujjal ott a mellet picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!