Azok a gyerekek akik baba korukban nem anyatejet kaptak, nagyobb korukra kicsit visszamaradottak/butábbak lesznek?
Figyelt kérdés
Ezt egyik ismerősömtől hallottam, nem tudom igaz e.2022. okt. 16. 18:59
11/28 anonim válasza:
Én mindenféle pótlást kaptam csecsemőkoromban, mégis imádom az anyukámat és nagyon jó a kapcsolatunk - ahogy az egész családommal és a legjobb barátaimmal is az.
Diplomám van (jogász) és 3 nyelven beszélek. Hobbiból, munka mellett még elvégeztem egy robotikai képzést is egy külföldi egyetemen.
Nem azzal van a baj, hogy az Ismerősöd láthatóan visszamaradott és buta, hanem azzal, hogy terjeszti az igéit, mintha muszáj lenne. Üzenem neki, hogy nem muszáj.
12/28 anonim válasza:
Komolyan azt a 3 idiótát aki még az ironiát se ismeri büntetni kellene 😂
13/28 anonim válasza:
Akkor vajon az ismerősöd mit kapott hogy ilyen butácska és visszamaradott???
14/28 anonim válasza:
Az, hogy valaki hülye, azzal nem tudsz mit csinálni, de az már rajtad áll, hogy el is hiszed-e a hülyeséget.
15/28 anonim válasza:
Első naptól kezdve tápszeres baba voltam. 32 évem alatt 2x voltam beteg, ha a náthát nem számoljuk bele. Ja, és PhD fokozatom viszont van. ;-) Ennyit erről a logikáról.
16/28 anonim válasza:
Tápszeres volt mindkét gyermekem. Az egyikük gyógyszerész, a másik angoltanár.
Akkor a anyatejes gyermekek biztos mind a Nasa-nál kutatnak az űrállomáson. ;)
17/28 anonim válasza:
22 éves vagyok, már mesterszakon tanulok, anyatejet kb 6 hétig láttam. Nincs összefüggés.
18/28 anonim válasza:
Nekem a masodik semmi anyatejet nem kapott, sokkal szikarabb, erosebb, kevesbe viseli meg a betegseg is, mint a nagyobbat, aki anyatejet is ivott, o kruppos, beteges.
19/28 anonim válasza:
Dehogyis!!! Ez hülyeség!
(Egy kizarolag szoptató anya.)
20/28 anonim válasza:
Hát nem tudom, ismerek olyan nőt (sógorom volt osztálytársa), aki 2 évig szoptatta a gyerekét úgy, hogy mellette aktívan dohányzott, nem vetette meg az alkoholt és cseppet sem figyelt arra, mit eszik. A gyereke most 4 éves, szóval még nem derült ki, hogy ez milyen hatással van rá, de gyanítom, hogy cseppet sem volt jobb a tápszerrel táplálásnál az, ahogy az anyja szoptatta a gyereket. A tápszer teljes értékű, benne van minden szükséges vitamin és ásványi anyag, amire egy babának az adott korban szüksége van. Ha egy anya nem ügyel arra, hogyan eszik, milyen életet él szoptatás alatt (lásd feljebb), akkor nem feltétlen lesz teljesebb az általa a gyereknek adott anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!