A korona miatt lenne?
Sziasztok! Szombaton én is és a kisfiam is pozitívat tesztelt koronára, fogalmam sincsen, hogy kitől kaphattuk el... Na de vasárnap egész nap lázas volt ) (a max. 38,8 volt), folyamatosan mértem, éjjel is (akkor már "csak" 37,8 volt). Másnap hétfőn, már nem volt láza, azóta sincsen. Viszont tegnap meg tegnap előtt sem alszik szinte egész nap, max. 20-30 percre tudom letenni, ha le tudom, mert sokszor egyszerűen felébred, mikor már leteszem, vagy épp betakarom. Pedig aludna, fáradt, állandóan mondja a saját kis myelvén, hogy "auu".
Fájna valamije? Rekedt már napok óta, mielőtt pozitívat teszteltünk, néha köhök egyet-egyet, talán picit taknyos. De rendesen szedi a levegőt, nincs bedugulva az orra, így nem használok orrspray, hisz az szárít. Éjszaka aludt, igaz nehezen sikerült letennem.
Tudom, én se látok bele a saját gyerekembe, ti ugyan hogyan tudnátok? De sokszor a tapasztalatok is segíteni tudnak. Most kelt az előbb, kérte a cicit és elaludt a karomban..újra..de hogy meddig? Hétfőn volt 3 hónapos.
#3 2 napja folyamatosan elalszik nappal, de ébred is, nagyon max 30 percet alszik. Fáradt, akar aludni, de vagy nem tud vagy ha igen, akkor sem túl sokáig alszik.
Már nov. ugrásra is gondolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!