Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » S. O. S. Mit csinálok rosszul?...

S. O. S. Mit csinálok rosszul? Miért nem jön tej a mellemből fejéskor?

Figyelt kérdés

Avent Isis mellszívóm van, mintha nem is keletkezne benne vákuum. Semmi tej nem jön a teli cicimből.

Kézzel is próbáltam fejni, ahogya a la leche liga írja, de csak az első nyomásra spriccel, utána csak csurdogál. A kezem ragadt a tejtől, a nadrágom meg a fél nappali tejes lett, de az üvegbe csak 20 ml folyt. Kb 20 percet szenvedtem. És a cicim teljesen tele van.

Szaporító fejést akarok, a lefejtet meg félre szeretném tenni főzelékbe.

Korábban Medela kézi és elektromost is próbáltam, sőt a kórházban a gépet is, de azokkal sem mentem semmire. :(

2010. szept. 27. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Soha semmivel nem tudtam fejni még a kórházban a nővér is hiába próbálta.Nekem ezek a mellszívók egy cseppet sem mozdítottak meg,nem értem miért.15 hónapja szoptatok viszont.
2010. okt. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!