Leszoktatas. Hogyan ? Többi lent
Mit jelent nálad a veszélyeztetettség? Görcsölsz szoptatás közben?
Mert egyébként nem indokolt. A cipelés, ringatás ártalmasabb.
Nem tudom, mennyire megoldható, hogy pár napig ne te, hanem a párod altassa napközben - a legtöbb esetben az apukánál jobban elalszik, mert tudja, hogy ott nincs szopi.
Esetleg babakocsiba téve vidd el sétálni, vagy ha van kert/erkély, ott tologasd benne.
Vagy pár napig elviselitek, hogy nyügös, nem alszik rendesen nappa.
Cumi? Cumisüveg?
Fiamat cumival szoktattam 13 hónaposan. Ugyan ugy magamhoz öleltem mint szoptatásnál, csak cumit kapott. Elötte nem cumizott.
Lányom 10hónaposan szoktattam le, ő cumisüvegre váltott teával
Kovetkezetesseggel. A kommunikacio ilyen kis korban is fontos, nyugodtan mondd el neki, mi fog tortenni, es miert.
Siras lesz, az biztos. Sztem meg fogod talalni a szamotokra legmegfelelobb modszert a cici helyettesitesere. Annyi opcio van, csak rajtad all, szamotokra mi jo. Hatsimi, tejital, cumi, pluss, ringatas, babakocsi, teljesen mindegy. A kovetkezetesseg a lenyeg, es a kommunikacio!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!