Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az nem baj, ha nagyon fehér a...

Az nem baj, ha nagyon fehér a tejem?

Figyelt kérdés

Kislányom nagyon lassan hízik,nekem kb az első héten volt sárgás a tejem,azóta meg fehér,most 9 hetes a kislányom.

Ez így jól van vagy most is zsírosabbnak kellene lennie?

2010. szept. 24. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is baj, olyannak kell lennie. Nekem akkor volt sárgás mikor belövellt, utána már rendes tej színe volt. Igény szerint szoptass akkor nem lesz gond. Ha kevés a tejed igyál Laktoherbet vagy szedj rá valami homeopátiás szert és fejés is serkenti a tej tejtermelést. Olyan nincs, hogy valakinek nem elég tápláló a teje vagy vizes a teje (hallottam már ilyeneket anyukáktól, de direkt rákérdeztem védőnőnél, csecsemősnél és mondták, hogy nincs ilyen) ha nem gyarapszik rendesen a baba akkor annak az lehet az oka, hogy kevés a teje az anyukának, nem a tej minőségével van gond hanem a mennyiséggel.

Mit értesz az alatt, hogy nagyon lassan hízik? Mennyivel született és most hány g?

2010. szept. 24. 17:12
 2/6 xStefix ***** válasza:
Az új anyatej sárgás, az érett tej (kb. 2 hét után) fehér színű.
2010. szept. 25. 00:43
 3/6 A kérdező kommentje:
2 hónap alatt hízott 900g-ot,tudom megvan az elvárt súly,de éppenhogy
2010. szept. 25. 07:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj a hízás miatt,ha van elég tejed.

Első fiam 3550g-al született,6 hetesen 6 kiló volt.

Most a második fiam,aki 4 kilóval született,6 hetesen csak 4600g.Pedig napi 1,5 liter tejem van,a felesleget le is adom az anyatejgyűjtőbe.Eleinte én is aggódtam rajta,de akár hogy próbálnám még szoptatni,neki ennyi az igénye,nem eszik többet,így nem hízik olyan nagy tempóban.

Üdv

2010. szept. 26. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Azért fehér, mert kevés a zsírtartalma, attól nem hízik a babád.
2010. szept. 29. 12:23
 6/6 xStefix ***** válasza:

Utolsónak,

ójaj, ennek inkább nézz utána, mielőtt ilyen rosssz választ adsz valakinek!

2010. szept. 29. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!