Szoptatás abbahagyása után mellgyulladás? Hogyan kezeljem?
4 hónapja nem szoptatok, az egyik mellemből el is apadt a tej, a másikkal viszont azóta is szenvedek. Próbáltam még fejni eleinte, fokozatosan egyre ritkábban, de egy pontban még mindig fáj. Mostanában újra elkezdtem fejni (néhány csepp jön belőle, maximum egy kiskanálnyi mennyiség). Borogattam, masszíroztam, meleg vízes zuhany alatt fejtem, káposzta levelet tettem rá, de nem lett jobb.
Szoptatás alatt is volt többször hasonló fájdalmas csomó, orvosnál is voltam, de olyankor kaptam rá krémet, és addig szoptattam, fejtem, amíg kidugult az elzáródott tejcsatorna, és megszűnt a gyulladás. Mostmár eleve csak pár csepp jön belőle, valószínűleg az se onnan, ahol el van záródva. Mit tegyek?
Még 3 hónapja ultrahangra is elmentem megnézetni, azon nem láttak csomót, de azóta is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!