Szoptatas alatt mikor rendezodik a menstruacio? Normalis, hogy rendszeres 3 honapig aztan semmi?
Figyelt kérdés
Vagy ez mindenkinek mas? 11 honapja szuletett a kisfiam, 8 honapos koraban jott meg eloszor. Utana 3x plusz/minusz par nappal idoben megjott. Ebben a honapban nem. Par napig gorcsoltem, azt hittem megjon de mar kesik jo par napja. Vedekezunk, de azert csinaltam tesztet, negativ. Meg mindig szopizik, reggel-este, es napkozben is parszor. A hormonjaim biztos dolgoznak mert az elmult napokban jobban izzadok, mint szules utan par hettel. Menjek orvoshoz? Vagy ez normalis? Total ra tudok parazni az ilyen dolgokra, elso gyermekes anyuka vagyok es nem vagyok kepben mi a normalis es mi nem. :(2022. jún. 30. 09:16
1/2 anonim válasza:
Nekem a 6 hetes kontrollon aut mondta a dokim, hogy ha nem jön meg szoptatás alatt vagy rendszertelenül jön meg is normális. Ne aggódj, belefér.
2/2 anonim válasza:
Nekem is azt mondta az orvos, hogy a szoptatás alatt simán lehet, hogy megjön, aztán sokáig nem, aztán megint... az egyik ismerősöm is ezt mesélte. Nekem az első 15 hónapban csak enyhe pecsételés volt és utána jött csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!