Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudom elapasztani a...

Hogyan tudom elapasztani a tejem, ez egyáltalán befolyásolja ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éves lesz a gyerekem, még mindig van tejem igaz nem ömlik belőle, illetve próbálom leszoktatni az éjszakai szopizásról.. Egyrészt már soknak érzem magamon, másrészt pedig szeretnénk kistesót és félek hogy emiatt is gátolja a teherbeesésem (1 éve próbálkozunk)

Hogyan tudom elapasztani a tejem?

2022. jún. 26. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy egyre kevesebbet szopik a gyerek, ùgy lesz egyre kevesebb a tejed. Nekem ùgy hagyta el az elalvàshoz ,,szüksèges" cicit a gyerekem, hogy 1x màs altatta, ès többet utàna nem kèrte, nem kereste. Nagyon örültem, mert màr terhes volt a szoptatàs, bar csak napi 5 percet kèrte, elalvàshoz.
2022. jún. 26. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem szoptatsz,nem lesz tej.3 évest ne szoptass,nagyon gáz!
2022. jún. 26. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 ! Nekem is ugyanígy, csak elalváshoz kéri illetve hajnalban ha felébred egyébként napközben szerencsére már nem.

Én is így érzem már hogy “sok” a cicizés :-(

2022. jún. 26. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Miért kell egy órán belül ugyanazt a kérdést kiírni?

2022. jún. 26. 23:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es! :) Feltettem egy kérdést amire nem tudtál választ adni, akkor miért kellett írnod? Miért jó beleállni mindig a másikba?

Valamint ha van értelmezésed, akkor megfigyelhetnéd hogy itt a szoptatásról kérdezek, a tej elapasztásáról, ott pedig az ovulàció/teherbeesés a kérdésem plusz más kategória(HÁTHA valaki volt hasonló helyzetben és tudja a választ)

De kötekedni biztosan jobb… :)

2022. jún. 28. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Fúj de undorító vagy egy 3 éves gyereket szoptatni... 🤮🤮🤮
2022. jún. 28. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Magadat minősíted. :)
2022. jún. 29. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!