Mit csináljak hogy ne fájon?
Figyelt kérdés
2 hetes a lányom,eddig nem akart cicizni ugyhogy fejtem és cumisüvegből evett. Ma reggel megpróbáltam szoptatni és sikerült is viszont nagyon fájt ahogy szívja (azota is fáj) Mit tudok ezzel csinalni? Jobb lenne ha inkabb cicizne2022. jún. 22. 16:51
1/7 anonim válasza:
Kérj segítséget,hogy megnézzék helyes-e a technikája a babának.Ezen kívül hozzá kell szoknia a mellednek is a szoptatáshoz,ez pár nap, esetleg hét.Utána jó lesz.Nekem 5 gyerekem van,helyes volt a technikájuk,az első héten mégis mindig kisebesedett a cicim.Kenegettem bimbóvédő krémmel,elmúlt.Egy hét alatt hozzászokott a szoptatáshoz, aztán mindet 20hónapig szoptattam.Kitartás!
2/7 anonim válasza:
Tarts ki, ez normális.
Egy max 2 hét és észre sem veszed jogy rajta van.
Addig szellőztesd, kend bimbóvédő krémmel és tarts ki.
🙃
3/7 anonim válasza:
Először w legfontosabb, hogy teljesen hagyd el a cumisüveget és a cumit is. Svéd itatópoharból, vagy kerekített kicsi kavéspoharból kapja a lefejt tejet. Amikor meg tudod, rakd mellre mindig. Neki is át kell állnia, bele kell jönnie hogy hogy tartsa a nyelvét. Ha fáj a melled, szoptatás után kend be garmastan vagy lansinoh lanolin krémmel, nagyon sokat segít. Kiratás!
4/7 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, amíg hozzá nem szokik a melled, de kitartás jobb lesz valószínűleg :) nekem a bimbóvédő krém nem használt, viszont javasolták, hogy anyatejet használjak rá. Szerencsére kéznél is volt mindig és működött is nekem.
Kitartás!
5/7 anonim válasza:
Adj időt magatoknak és hidd el idővel meg sem fogod érezni. Nekem borzalmas fájdalom volt ( néha már sírni tudtam volna) teljesen kétségbe voltam esve. Kb 2 hét alatt már észre sem vettem.
7/7 anonim válasza:
Érdemes szakember tanácsát kérni, mert lehet normális, de lehet lenőtt nyelv stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!