Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cumizavar vagy más gond lehet?

Cumizavar vagy más gond lehet?

Figyelt kérdés

2 hónapos kisfiam anyatejes viszont játszócumija van.

Egy pár hete figyeltem meg, hogy a szopizások nagyon lerövidültek a korábbi 15 perc helyett 5-7 perc alatt végez. Evés közben viszont többször elengedi a bimbót, tekereg és sír is. Ha ilyenkor felveszem és leteszem a játszószőnyegére, akkor megnyugszik.

Korábban este cicin aludt el, de most már ölben is csak a cumi nyugtatja meg.

A kaki és puki elengedésével még gondjai vannak, csak úgy megy neki, ha segítek neki azzal, hogy a combjánál fogva felemelem és a popója lóg.

Hogyan tudnám kideríteni, hogy cumizavaros lett-e vagy szopi közben az emésztése zavarja?

Van valakinek hasonló tapasztalata?

2022. jún. 19. 16:31
 1/2 A kérdező kommentje:

Azt még hozzátenném, hogy a 2 hónapos ellenőrzés alapján megfelelően fejlődik.

Megpróbálkoztam azzal, hogy másfél hétig eltettem a cumit, de azon kívül, hogy nehezebben nyugodott meg, más változást nem tapasztaltam. Lehet, hogy csak nem voltam elég kitartó?

2022. jún. 19. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Vagy-vagy.

Az is lehet, hogy egyszerűen csak fejlődött a technikája és azért végez gyorsabban.

Vagy nyílik a világ (általában kicsit később 3-5 hónaposan jellemző, de ki tudja). Ilyenkor nem érnek rá enni, minden más érdekesebb. Általában ilyenkor beválik, ha teljesen ingerszegény környezetben, pl: elsötített szoba, fal felé fordulva szoptatod

2022. jún. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!