Zöldes/átlátszó anyatej mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Ma alig akar enni a lányom. Emiatt brutálisan feszültek a melleim le is kellett fejjem.. ekkor láttam hogy zöldes az anyatejem de inkább vizes átlátszó nem tej szinű. Tejgyűjtő zacsiba raktam akkor láttam elég zöldes beütése van. Semmi olyat nem ettem mint sóska spenot stb. Ennek lehet köze ahhoz hogy nyűgös és alig eszik? De el se kezdi szívni csak már egyből cicire rakáskor sír..2022. jún. 16. 11:18
3/9 A kérdező kommentje:
4 hónapos!
2022. jún. 16. 12:00
4/9 anonim válasza:
Ha szedsz vas tablettát annak a hatására lehetséges, bár elég ritka.
5/9 A kérdező kommentje:
Szedek vastablettát bár edddig is szedtem és ilyet mégse tapasztaltam☹️
2022. jún. 16. 12:03
6/9 anonim válasza:
Védőnő, gyerekorvos biztos okosabb. Én erre gondolnék, de lehet tévedek. Remélem semmi komoly!
7/9 anonim válasza:
Semmi baj, teljesen normális. Később kékes is lehet. Vizesnek mert azért vizes, mert keveset evett a gyerek és nagyon felgyűlt. Szoptass nyugodtan, semmi baja a tejednek.
8/9 anonim válasza:
Semmi gond ez benne van. Szoptasd gyakran és minden rendben lesz.
9/9 anonim válasza:
A tej eleje mindig hígabb, vizes. Ez normális. Ahogy a színe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!