Melyik elektromos mellszívót ajánlanátok? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Első gyermekemmel avent kézi mellszívóm volt, de nekem elég macerás volt, most mindenképpen elektromosat szeretnék.2022. máj. 26. 19:27
1/7 anonim válasza:
Nekem Philips avent elektromos van. 3 hónapig intenzíven kellett használni, azóta beállt és most csak időszakosan veszem elő, ha valamiért kell, de szerettem.
Nekem bejön ez a termékcsalád, minden mindennel kompatibilis.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Nekem Beurer by 40 van (ha jól emlékszem a típusra, a márka biztos), bevált.
A másik ami bevált, a szilikon mellszívó, mert ha a géppel fejek az egyikből, a másik is megindul. Így szinte kétmellesként tudom az egymelles készüléket használni.
4/7 anonim válasza:
Lansinoh-om volt, nagyon szerettem, áldás volt a kézi után.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem ezeket ☺️
2022. máj. 27. 20:29
6/7 anonim válasza:
Handsfree elektromos fejőm van az Aliexpressről, kettő darab. Ezeket csak be kell tenni a melltartóba és teszik a dolgukat, én pedig mosogatok, pakolok közben. Van fejős csoport a fb-on, ott nagyon sokan használják, tényleg hatékonyak. Nekem van mellette kéz Lansinoh és elektromos Medela, de nem igazán használom már azokat. A babám 100% anyatejes, de lefejve kapja a tejet, úgyhogy használatban van bőven a két gépezet.
7/7 anonim válasza:
Nekem is a Philips Avent elektromos bevált, még két barátnőm is ezt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!