1 hónapos babával nektek meddig tart(ott) kb egy szoptatás?
Figyelt kérdés
Egy nap kb 8x eszik a babám 2-5 óránként. Ilyenkor minimum 25-30 percig a cicin van, de van hogy 40-45. Semmi viszonyítási alapom nincs, ez normális?2022. máj. 7. 10:50
1/7 anonim válasza:
Fiam kb 2 óranként evett közel 1 órát.
Lányom 2-3 óránként 10 perc alatt jollakott.
Teljesen normális. Minden gyerek más
2/7 anonim válasza:
Persze normális, még több is az lenne.
Az eleje ilyen, ahogy nő, egyre kevesebbet lesz mellen.
3/7 anonim válasza:
Nálunk nem 3 óránként volt 15 perc szopizás, hanem 3 óránként tartottam 15 perc szünetet a szoptatásban. Gőzöm sincs, hogy normális-e. Én őrületnek éltem meg.
4/7 anonim válasza:
Az én kislányom nagyon lassú evő volt, 40-75 perceket szopizott. Mondjuk engem nem zavart, csak amikor vendégek jöttek. Épp hogy tudtam nekik köszönni, mentem szoptatni, és alig hogy befejeztem már mentek is el. Volt olyan is, aki meg sem várta, mire végeztem már ott se volt. Úgy éreztem mindenről lemaradok. De aztán javult a helyzet.
5/7 anonim válasza:
Az en babam is egy honapos. Ő egesz nap cicin van. 🥴
6/7 anonim válasza:
Az első gyerekem 3 hónapos koráig 40 percig szopizott. 6 hónapos korág 20, utána lecsökkent 5-10 percre.
A második gyerekem már 1 hónaposan is letudta 5-10 perc alatt.
7/7 anonim válasza:
Az enyém is képes 40-50 percig elnyammogni. :)
Állítólag ez jobb lesz, ahogyan nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!