Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hetes babam egesz nap...

4 hetes babam egesz nap cicizik. Ez normalis?

Figyelt kérdés
Le fog errol szokni? Semmit nem tudok csinalni tole mert szo szerint egesz nap a szajaban van a cicim. Nem eszik folyamatosan, valamikor csak cumizik rajta vagy alszik de ha elveszem sir. Nem tudom letenni. Neha olyan ideges leszek ettol az egesztol pedig tudom, hogy nem kene. Mit csinaltam rosszul?
2022. máj. 6. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem mind 2 gyerekkel az első 3 hónap erről szólt.

4.trimeszternek hívják.

2022. máj. 7. 07:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Normális, de érthető, ha kellemetlennek találod.

Nekem egyrészt az itt leírt módszer segített:

[link]

Röviden, a kézi fejés mozdulatait alkalmazva rá tudod venni az alvó babát, hogy egyen még. Ha jól megtelt a pocak, engem jobban elengedett a baba.

Másrészt a derekamra kötött meitai-jal szoptattam. A végén próbáltam letenni, de ha láttam az arcán a sírásra készülő fintort, inkább a kendőbe kötöttem. Így nem ébredt föl.

2022. máj. 7. 08:44
 13/18 A kérdező kommentje:

A védőnő azt javasolta, hogy várjam meg amig legalabb negy es fel kilo lesz a babam, utana hordozzam csak. Farfekveses volt, ezert a csipoje eleg feszes kicsit tornaztatnom kell.

Koszonom a valaszokat 😊

2022. máj. 7. 09:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát én pár hetesen hordoztam, pedig nem 4 kilóval született... kérdezd meg inkább a gyermekorvost, a védőnő nem tűnik tapasztaltnak.
2022. máj. 7. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es éppen zavarja a zaj de csak evés közben. Amúgy mindig ment a zaj evés ,alvás kozben amióta megszületett, viszont most érdekli a világ ezért minden zaj eltereli a figyelmét ha eszik. Ez egy hülye elmélet hogy ha nem vagy kussban az elején akkor később is jól alszik, hát nem. Nálunk mindig volt zaj mégis érzékeny lett evés közben🤷‍♀️
2022. máj. 7. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
A hordozassal kapcsolatban inkább hordozási tanácsadóval egyeztess. Vannak fb csoportok, vagy keresd meg a hozzátok legközelebbi hordozós klubot
2022. máj. 7. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:
A vedono nem ert a hordozashoz, inkabb hozzaertoket keress :)
2022. máj. 7. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi 1.5 évesen ugyanebben vagyunk. Úgyhogy kitartás! Non stop szopás. Non stop sírás, és akár meg is őrülhetek, akkor sem érti és akkor sem jobb. Ééés mást sem ért. Pl. ne fuss az ágyon, ne mássz a fotelba, ne verd bele a fejed ... Ja és még nem akar beszélni, de a ciciiiii az ordítva megy 😂
2022. máj. 9. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!