Egy szoptatás alatt hányszor váltódik ki tejleadó reflexetek? És mennyi ideiv szopizik a baba?
Figyelt kérdés
Gondolom több leadóval hamarabb végez, míg ha ritkábban váltódik ki, tovább tart a szopizás? Vagy nincs ilyen összefüggés?2022. máj. 2. 11:17
1/3 anonim válasza:
Nekem 1x volt mindig szoptatás elején. 2 évig szoptattam, rengeteg tejem volt.
A szopás gyorsasága a baba izomerejétől függ.
2/3 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam ilyen összefüggést, őszintén szólva azt sem tudom, mi az a tejleadó reflex. Piciként nagyon hosszan szopott, kétóránként egy órákat. Aztán ez jelentősen rövidült és ritkult. Ma, 10 hónaposan tíz perc alatt leürít két cicit, ha olyanja van.
3/3 anonim válasza:
Nálam csak az elsőt szokta kivárni. Ha cicin alszik, akkor néha hallom, hogy megint nyeldekel. 5 perc alatt jóllakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!