Ha kávéztál szoptatás alatt, volt valamilyen hatása a babára?
Figyelt kérdés
Ha pl reggel több kávét iszok mint az ajánlott akkor amiatt lehet hogy éjszaka nem alszik a babám? A nappali alvásokkal nincs gond, de az éjszaka az utóbbi időben katasztrófa, nagyjából azóta hogy lecseréltem a kávéfőzőt olyanra, ami erősebb kávét főz. Lehet összefüggés a kettő között? 6,5 hónapos baba, kb másfél hónapja hétről hétre kevesebbet alszunk2022. ápr. 23. 15:33
2/7 anonim válasza:
Napi 3 kávét iszok, mikor született koffeinmenteset ittam. Ugyanolyan rosszul alszik azóta is.
3/7 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez van. Az éjszakák rosszak.bennen is ez merült fel.
4/7 anonim válasza:
Akkor szeretném megcáfolni.
3 gyermekem van. Mindegyiknél napi 1 max 2 normál kávét ittam. A gyerekeim köszönik 2 hónapos kortól átaludták az éjszakát.
1# voltam
5/7 anonim válasza:
4, miféle cáfolat ez?
Nem egyformák a babák. Egyiket megzavarja, másikat nem.
Ugyanúgy mint hogy egyik hasfájós, másik nem. Egyiknek nehezen megy a fogzás, másiknál csak abból jössz rá, hogy foga van, hogy véletlenül megharap...stb.
6/7 anonim válasza:
Akkor gondolkozz logikusan 5#
A kávét nappal iszod. Nem este.
Szoptatás mellett is, a reggeli kávé estére már sehol nincs a gyerek szervezetében..
Ergo ha rosszul alszik, az kávé nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!