Ha nyilvànos helyen szoptattok ès fèrfiak nèznek,mit gondoltok?
nyilvànos helyen, pl ètteremben, metrón, vonaton, utcàn stb szoptattok ès fèrfiak nèznek, mit èreztek?
Mègiscsak kint van az egyik melled ès úgy bàmulnak.
A fèrfinak ugye tetszik h kiraktad a melled ès nèzheti, titeket zavar?
vagy nem èrdekel, a babàt szoptatni kell.
Bunkosàg ezt nèzni szerintetek?
Van aki ètterembe kirakja a mellèt ès sokan nèzik, aki nyilvànos helyen igy kirakja azt nemhiszem hogy zavarja h nèzik a mellèt.
Mi a vèlemènyetek?
Először is: sohasem látszik a teljes mellem, pláne nem nyilvános helyen. Épp annyit veszek elő belőle, amit a baba tökéletesen lefed.
Másodsorban ha nyilvános helyen szoptatok is igyekszem egy olyan pozíciót felvenni, ami más szemétől félreesik. (Egy sarkat, vagy falnak szemben ülve)
Ha valaki még ezek ellenére is lógó tekintettel bámul, na az az ő bizonyítványa, nem az enyém. De én nem tapasztaltam, hogy ezt bárki nézte volna.
"oh most biztos el van tőlem ájulva mennyire odaadó és természetes vagyok"
Vagy "szemét férfiak csak a szexet látják az emlokben is "
Feltalaltak a szoptatos ruhakat, melltartot, kendot. Evekig szoptattam ( tobb gyereket ) nyilvanosan, itt ahol elek ez teljesen normaslis, es elfogadott, mi meg sosem ultunk otthon , SOHA nem csaptam ki a mellem 🤦🏻♀️
Az egadta vilagon semmi nem latszik a mellbol, ha vesz valaki fillerekert legalabb egy szoptatos felsot, vagy eloveszi az egyik salat a szekrenybol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!