2 hónaposak vagyunk, minden nap attól félek, hogy nem lesz elég a tejem a babának, mijen tejport szerezzek be ha véletlen kifoj a cicim, a probiotikumos az mijen, ki használja és mennyi idős kortól lehet adni?
Ha van a közeletekben patika, akkor éjjel-nappal (ügyeletben) adnak ki tépszert, csak drágább lesz.
Ha nincs, akkor kérd meg az orvost, hogy a te megnyugtatásodra irjon ki egy doboz tápszert és váltsd ki, legyen otthon. Azzal baj esetén is 10 napig elvan a gyerek... Én igy csináltam, megnyugtató volt a tudat, hogy akkor se halna éhen.
Ne és neeee! higyj magadban!!!!! ha azon jár az eszed hogy lehet nem lesz akkor saját magadnak okozod a bajt, mert a szervezet reagál mindenre. Ha van tejed akkor lesz is, néha kevesebb ugyan de akkor se ess kétségbe, hanem fejj és fejj és egy ké napon belül visszaáll. Tudd, minél több inger éri a melled, az agyad több tej termelésére ad utasítást. Te döntesz hogy lesz-e.! csak nyugi és bizz magadban!!!!!! Ha nem megy hivj fel egy szoptatási tanácsadót, hogy segítsen és sikerülni fog.
Átestem ezen én is és sokszor volt kevesebb tejem,de rengeteget fejtem elraktam a hűtőbe és eszembe sem jutott venni tápszert!!! volt hogy egy hónapig csak álmában tudtam szoptatni a kicsit mert sztrájkolt, de túléltük és most lesz egy éves még midig szopizik reggel este!!! Tényleg csak akarnod kell és nehéz pillanatokban egy szakember aki segít!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!