Segitenetek milyen gyümölcsöt lehet enni gond nelkül a szoptatas alett?
A védőnőnk és a gyerekdokink is azt mondta erre amikor én megkérdeztem ,h sajna nincs általános recept, de nagy általánosságban mondva azok az ételek amik az anyát is felfújják, amitől büfi/puki van az a babánál is gondot fog okozni
persze vannak hiperérzékeny gyerekek is akiknél szint minden görcsöt okozhat, de néhány hónap alatt az ő emésztőrendszerük is bejáratódik és a hasfájósság elmúlik.
hogy saját példát is mondjak: a lányomnál gond nélkül ehettem töltött káposztát, bármit, egyetlen dolog csinált irtó nagy böfiket, ha uborkát ettem. ha meg tejfölöset ettem v joghurtot, akkor meg hasmarsa lett
fiam mellett még ennyi sem volt, bármit ehettem-ihattam
Szerintem ez megint túlaggódás. Én mindenfélét ettem, és semmi nem lett. Attól, mert a málna allergizálhat, de te eszed, a babára nem lesz hatással. Ez csak példa volt.
Egyél almát, körtét, szőlőt- ezeknek úgyis idénye van. De semmi baj nem lesz, ha banánt, barackot, narancsot is eszel. Ha nem 5 kiló narancsot eszel meg egyszerre, nem lesz baj :)
Én egyedül a puffasztó zöldségeket kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!