Szoptatástól pattanás?
Szerintem ez nem a szoptatàstòl van. Nem ettèl valami fűszereset, nincs szèkrekedèsed, vagy nem pròbàltàl ki ùj kozmetikumot? Esetleg vegyszerhez èrtèl, amit a kezeddel az arcodhoz vittèl (körömlakkra allergias reakciò előfordul arcon)
Ètelallergia, vagy bàrmi olyasmi, ami allerigàt ,, beindìthat"? Pl làzzal jàrò betegsèg, ùj gyògyszer.
Én is pattanásokkal küzdök, sajnos egyre rosszabb. Én is szoptatok már 2 éve, bár ez körülbelül az utolsó évben kezdett kijönni. Nem tudom biztosan, hogy ez-e az oka, sokan mondják, hogy lehetséges, mivel ilyenkor a hormonok össze vannak zavarodva kicsit...
De érdekes, hogy akkor miért nem pattanásos az összes szoptató nő? Engem is zavar, főleg mert előtte szépnek mondható bőröm volt.
Az összes vegyszerünk “bababarát” és soha nem festettem magamat (körmöket is beleértve). Székrekedésem a szülés óta van, fizikai okok miatt. Étkezésem nem változott, gyógyszert nem szedek.
#2 Az szerintem normális, hogy máshogy éljük meg a dolgokat, hogy máshogy reagál a szervezetünk. Nekem pl. nem volt hányingerem, meg semmi átlagos gondom a terhességtől, a szoptatás során meg nagyon lefogytam, miközben más meg boldogan meghízik. De azért ha ez a pattanás dolog összefügghet a szoptatással, biztos van még pár ember, akinél jelentkezett. Pl. ugye nálad is, 1 év után. Az ilyenek érdekelnek.
11 hónapja szoptatom a kislányomat, nekem főleg az államon jönnek ki nagy pattanások mostanában. Amikor előző babámnál nem volt ilyen.
Nálad kiderült, hogy mi okozhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!