Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek mikor állt be a kereslet...

Kinek mikor állt be a kereslet-kínálat ISZSZ mellett?

Figyelt kérdés
Lasan 3 hónapos a fiam, de még mindig nem állt be. Túl sok tejem van, és mikor pár órát nem eszik akár csak az egyik mellemből, kemény lesz és felgyorsul a tejleadó, ami miatt a pici ideges lesz, így mindig le kell picit fejnem (csak kézzel fejek), mert másképp nem hajlandó enni. Igyekszem minden szoptatásnàl mindkét mellből etetni, de ha pl. bealszik rajta, nem sikerül. Az etetések idejét illetően sincs fix rendszer, igény szerint szoptatom. Beáll így valaha a kereslet-kínálat? Van még valaki, akinek ilyen sokáig tartott?

2022. ápr. 8. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ha feszült, illetve ideges is lett tőle, inkább más pózban szoptattam, nem fejtem még csak kézzel sem. De kb 4 hónap után éreztem azt, hogy beállt. Már nem voltak olyan duzzadtak reggelre pl. De ha éjjel pl 2 órával később ébredt véletlenül, mert amúgy nagyon sokat kelt, na azt éreztem nagyon sokáig
2022. ápr. 8. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Bőtejű anyukaként nekem a 4-5 hónapra állt be úgy, hogy már nem kellett szoptatós betét a melltartóba, mert nem csepegett folyamatosan. Erős tejleadóra nekünk a blokkszoptatás és a nyugágytartást vált be (félfekve vagy az ágyon, hasadon hasal a baba és "felülről szopizik", így nem ömlik úgy a torkára a tej).
2022. ápr. 8. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
4-5 honapos koràban. Addig ömlött a tej, volt hogy a nadragom is olyan lett, nemhogy a felsőm.
2022. ápr. 8. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Kereslet kínálat 2 hét alatt beállt

Viszont ez azt is jelentette, hogy ha kimaradt a szoptatás vagy csúszott,akkor akár 1 éves korában is ömlött, feszült..

2 évesen, mikor leválasztottam, akkor már pár hónapja ezek megszüntek.. és így amikor abbahagytuk sem volt problémàm.

A tejleadóraflexet lehet mérsékelni pózokkal.

(lll honlapján van jó kis cikk)

2022. ápr. 8. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
kb 3-4 hónapos korára, de nekem nem volt durván sok tejem eleve, és a tejleadóm sem volt olyan erős.
2022. ápr. 8. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 2 hónapos, de nem tudom megmondani hogy beállt e. Ő is iszsz, bár kb 3-4 óránként eszik már magától. Egy mellből is jóllakik, felváltva adom neki. Ha éjszaka többet alszik, akkor nekem is nagyon meg tud duzzadni ês keményedni, nehezebben is cuppan rá, és mivel már nagyon éhes, türelmetlen, ami csak még jobban megnehezíti. Ha túl gyorsan jön a tej, ő el szokott engedni amíg egy kis levegőhöz jut, de ha hallom hogy sok levegőt nyel, akkor van hogy én is leválasztom kicsit szusszanni.
2022. ápr. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!