Okozhat a More Milk Plus kapszula hasmenést nálam?
Három napja szedem, napi 3*2 szemet, ugyanis amikor elkezdtem szedni, akkor 81 kg voltam és 80 felett 3*2-t ír a tájékoztató. Ma nagyon durva hasmenésem van és (elnézést a részletekért), de sötétzöld a dolog, ami kijön belőlem, épp olyan színű, mint a folyadék a kapszulában, ezért gondolom, hogy emiatt van. Reggel mértem magam és fogytam 3 kilót, 78 kg vagyok ma. Elég nevetségesen hangzik, de létezhet olyan, hogy túladagoltam ma a kapszulát amiatt, hogy két kilóval már a határérték alatt vagyok? Csökkentsem 3*1 szemre?
A babánál is okozhat hasmenést az anyatejen keresztül? 3 hetes a fiam, félig anyatejes, félig tápszeres és most a hasmenésem miatt erősen elgondolkodtam azon, hogy inkább csak tápszert adok neki addig, amíg rendbe nem jövök. Nem akarom, hogy baja legyen. Ugyanakkor meg megszakad a szívem, ha a mai nap további részében ki kell öntsem azt a drága anyatejet, amiért a születése óta küzdök és ami még így is nevetségesen kevés más szoptatós anyák által produkált mennyiséghez képest...
Mellesleg: a kapszula tejserkentő hatása még nem ért ide, csak a hasmenés. :-(
szia! az anyatejet semmiképp se öntsd ki! úgyis fele részben tápszert eszik, ami viszont fogja a hasát egyébként is.
szerintem elképzelhető, hogy a more milktől van. én a laktoherbtől szaladgáltam wc-re :)
szedd kisebb adagban! sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!