Iszsz baba? Komfort cumizás?kinek mi a véleménye ezekről?
Figyelt kérdés
Nekem pl egyáltalán nem szimpatikus az, hogy órákat legyen állandóan cicin, mert csak ott nyugszik meg. Szerintem ez nonszensz, nem mellesleg baromira irigylem azokat az anyukákat akik erre ráérnek napközben. Ez az én véleményem,várom a tiéteket is NORMÁLIS hangnemben :)2022. ápr. 2. 22:14
31/31 anonim válasza:
Ez egy orok vitatema, es soha nincs olyan h normális hangnemben.. a vegere tuti a gyilok, ez tok mindegy h itt vagy FBon... Egyébként miért érdekel mas h csinalja ha meg ki is jelented h az általad nem preferalt modszer "nonszensz". Egyébként millio topic foglalkozik ezzel a kerdessel.. ha oldoklest akarsz keress ra a hozzataplalasra is. Detto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!