Minden szoptatós anyuka melltartóban szeretkezik? Ugye igy nem az igazi?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 10:41
2/12 anonim válasza:
miért szeretkeznénk melltartóban?
3/12 anonim válasza:
:)))) Addig azért nyugodtan leveheted :) Miért kellene állandóan rajtad lenni???
4/12 anonim válasza:
nem melltartóban:)
az elején volt hogy közben megindult a tejem, de nem vot zavaró, a férjem észre sem vette
5/12 anonim válasza:
Én nem abban akartam, de a párom megjegyezte viccelődve hogy összefogom tejezni és hát le is tejeztem,amit én elsőnek nem is vettem észre.Azóta inkább marad a melltartó.
6/12 anonim válasza:
Én abban voltam, különben spriccelt a tejem száz irányba, és ez zavart mindkettőnket.
7/12 anonim válasza:
eleinte előfordult egyszer-kétszer ha nagyon tele voltak a melleim, de azóta nem:)
8/12 anonim válasza:
mi sosem abban szeretkezünk. eleinte megjegyezte a párom, hogy tejes lett, de már nem zavar egyikünket sem, pláne nem annyira, hogy emiatt melltartóban maradjak... :)
9/12 anonim válasza:
Ááá, sokkal jobban tetszett a férjemnek, hogy tiszta Pamela Anderson lettem, mint amennyire zavarja a tej :D
Nem engedte volna, hogy takargassam:)
10/12 anonim válasza:
Rajtam mindig rajtam van:(((!De sajnos különben minden tejes lesz és minket zavar!Viszont a így tényleg nem az igazi:(((!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!