Hogy váltogatjátok a melleteket?
Nekem első babám, egy hónapos, csak anyatejes, igény szerint szopik. Keresem az ideális váltást.
Az első héten amikor még kicsit összevissza evett, akkor felváltva adtam neki: jobb-bal-jobb-bal. Aztán kezdett kialakulni kb 2 óránkénti evés, csak azok tovább tartottak, szünet is volt benne, akkor mindkettőből adtam neki: jobbbal-baljobb-jobbal. Aztán áttértünk: jobbjobbbal-balbaljobb-jobbjobbal. Most megint csak egy oldalról adok neki egyszerre, ha szünetet tart akkor is ugyanazt kapja vissza és 3 óra múlva a másikat. Már annyit bír.
Az elején úgy csináltam h odaadtam az egyiket pl jobb mell, aztán következő etetésnél szintén a jobbal kezdtem, majd ha már feszengett mert nem bírta már jobban szívni de még éhes volt, megkapta a balt. Következő etetésnél a ballal kezdtem
Ez kb 4-5hónapos koráig volt így
Azóta ahogy kézre áll meg amelyik jobban feszül😂
1 szoptatás, 1 mell. Következő szoptatás másik mell.
2 évig szoptattam, semmi problémám nem volt. Se egy berepedt bimbó, se egy mellgyulladás.
Én mindkettőnél kettőből etettem. Ha épp emlékeztem, melyikkel fejeztük be akkor utána azzal kezdett ha nem akkor ...
Mindkettőt teljesen kiszivta mindig úgyhogy mindegy volt. Nekem a balban mindig kevesebb volt, így nem tudtam felváltva szoptatni, mert a bal nem volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!