Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A tejpépet ki hogyan adja a...

A tejpépet ki hogyan adja a gyerekének?

Figyelt kérdés
Fokozatosan adják oda pl. az egyik nap 20ml aztán 30 ml és így tovább?Így egy hét alatt kb ki lehet vele váltani egy szoptatást?Önök hogy csinálják?
2010. szept. 12. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kár ml-ket számolgatni, kapjon először egy pár kanálnyit, aztán, ha izlik a babának mehet több is. Akár egy egész adag. Ő majd úgyis eldönti, az enyémnek ált annyira ízlettek ezek a dolgok (bár én nem a boltit veszem, hanem készítek neki gabonapehelyből, gyümölcsből), hogy nagyon nem kóstolgattunk....de gyereke válogatja. Sok sikert és jó étvágyat!
2010. szept. 12. 11:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Leírnád hogy készíted neki sk?Köszi!
2010. szept. 12. 12:00
 3/3 anonim ***** válasza:

DM-ben,bioboltban vásárolok gabonapelyheket (köles, rizs, kül.keverékek, a DM-ben a sajátmárkás Babylove-t). Készítek neki egy tejes italt (mivel az ekcéma miatt várok a tejjel is.. ezért szója mentes tejport szoktam venni, mert az gazdaságosabb és mi is abból keverünk tejet főzéshez, ételekhez..,), de ez ugye lehet anyatej v. tápszer v. a korának megfelelő bármilyen dolog. Na ebbe a meleg tejes italba keverek a fenti pelyhekből, ezt kívánalma szerint lehet hígabbra v. sűrűbbre is készíteni és ehhez lehet adni kül. gyümölcsöket v. bébiételes gyümölcspürét, később mazsolát, fahéjat. Kicsiknek teljesen megfelel üresen is.

A fiam már 1 éves múlt, de azért választottam ezt a megoldást, mert így nincs benne több cukor, mit a gyümölcs és nem tej alapú az ekcéma miatt. Ráadásul pillanatok alatt megvan, és mindig olyat készítek, amilyet éppen kitalálok.

Remélem tudtam segíteni.

2010. szept. 12. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!