A tejpépet ki hogyan adja a gyerekének?
DM-ben,bioboltban vásárolok gabonapelyheket (köles, rizs, kül.keverékek, a DM-ben a sajátmárkás Babylove-t). Készítek neki egy tejes italt (mivel az ekcéma miatt várok a tejjel is.. ezért szója mentes tejport szoktam venni, mert az gazdaságosabb és mi is abból keverünk tejet főzéshez, ételekhez..,), de ez ugye lehet anyatej v. tápszer v. a korának megfelelő bármilyen dolog. Na ebbe a meleg tejes italba keverek a fenti pelyhekből, ezt kívánalma szerint lehet hígabbra v. sűrűbbre is készíteni és ehhez lehet adni kül. gyümölcsöket v. bébiételes gyümölcspürét, később mazsolát, fahéjat. Kicsiknek teljesen megfelel üresen is.
A fiam már 1 éves múlt, de azért választottam ezt a megoldást, mert így nincs benne több cukor, mit a gyümölcs és nem tej alapú az ekcéma miatt. Ráadásul pillanatok alatt megvan, és mindig olyat készítek, amilyet éppen kitalálok.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!