Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit cicizik a 4 honapos...

Mennyit cicizik a 4 honapos iszsz babátok?

Figyelt kérdés
Nekem meg mindig ezerszer egy nap. Nappal kb 8x, és éjjel is- szóval 24 óra alatt 16x biztos. Ezek rövid szopizások, 5-nagyon max 10 percesek. Kell csokkentenem? 4,5 honapos, 7700 gramm és 68 cm :) 3500g, 50 cm vel született.
2022. febr. 13. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Nappal 2 óránként, éjjel aludtak egyben 10-12 órát.
2022. febr. 13. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát nappal úgy 2 óránként, max 10 perc.

Éjjel eddig 1x kelt enni, de ugy 1 hete vagy 5-6x.

Hozzátáplálast elkezdtük, a 10órai féliv meddig kiváltva.

3280g/50cm-el született.

A 4 hós státuszon 60cm és 5.9kg volt. Holnap megyünk újra méreckedni, mert a védőnő kevesli 🙄

Egyébként husis baba, van jópár hurkája. Csak ő ilyen mini.

2022. febr. 13. 11:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem sosem fog csak 1x kelni :D hogy csinaljam ezt az éjszakai dolgot?
2022. febr. 13. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Te? Sehogy.

Ő ennyiszer igényli az evést, nem tudsz vele mit csinálni. Majd kinövi.

Fiam is rengetegszer kelt. Kb mindent is kipróbaltam. Fejre is állhattam, akkor sem aludt többet.

2022. febr. 13. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb. non-stop evett, főleg mert sehogy se akart beállni a kereslet-kínálat, épphogy 6 kiló volt.
2022. febr. 13. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kétóránként evett átlagosan, de csak 2-3-5 perceket. Éjjel hasonlóan. 5 és fél hósan kezdett ritkulni a nappali, aztán az éjjeli is. De nem fox kétóránként evett, néha másfél, néha aludt 3 órát egyben stb. Összevissza.
2022. febr. 13. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Most 4.5 hónapos, szerintem átlagosan 2 óránként eszik még mindig, kb 5 percig. Már nem komfortszopizik viszont, ha be is alszik, kiköpi és hozzámbújik, ez nekem könnyebbség. Este 3 óránként kel általában, de most valami nem az igazi, mert sokszor kel és többet eszik (lehet a foga, vagy a mozgásfejlődés miatt).
2022. febr. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!