Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vissza tudnám még szoktatni a...

Vissza tudnám még szoktatni a babámat?

Figyelt kérdés
8hetes a kislányom, sajnos elejétől kezdve kevés volt a tejem minden szopi után igényelt még tápszert is, de igazából nem idegeskedtem mert még ha kevés is addig is kapja! Aztán egyre kevesebbet szopizott vettem elektromos mellszivót amivel két ciciből lejött egy óra alatt 40ml ami írtó kevés volt(volt olyan,hogy csak 20ml jött),én lüke így csak egy nap egyszer szoptattam ami után ugyan úgy igényelte a kislányom a pótlást itt már aggódtam 😔 aztán megjött a menzeszem másfél hete elfogadta a cicit, de egy két szívás után kiköpte(ez volt csütörtökön) szombaton megkaptam a harmadik oltást ami után irtó rosszul voltam napokig(rengeteg fájdalomcsillapítót vettem be) segítségre szorultam sajnos akkor feladtam a szoptatást,ennek másfél hete és borzasztó rosszul érzem magam, nemcsak szar anyának hanem önző dögnek tartom magam, hogy az oltás miatt ennyire padlóra kerültem és még azt az egy szopit se adtam a kislányomnak! Én tudatlan azthittem az a kevés tejem is elfogyott, hiszen se nem fájt se nem feszült, duzzadt a cicim! Gondoltam ma valami oknál fogva megnézem és még valami átlátszó jön belőle, de stressz miatt 1év után rágyújtottam😭 nemtudom mit tegyek van értelme újra elkezdeni? (szoptatási tanácsadóval már beszéltem még az elején, hiába tettem meg mindent akkor se lett több tejem) persze közben 1hete elkezdett bukni a kislányom így most próbáljuk a speciális tápszert.
2022. febr. 7. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Kène, hogy egy szoptatàsi tanàcsadò segìtsen a mellrehelyezèsnèl. A cumisüveghez pùpoznia kell a nyelvèt, a mellhez vàlyù alakban tartani. Ha ùgy probàlja szívni a melled, ahogy a cumisüveget, akkor nem fog hatènkonyan enni. Ehhez kell szakszerű segìtsèg, hogy a mòdszert megtalàljàtok, hogy jòl kapjon mellere.

Utàna èrdemes szoptanìttal pòtolni, hogy ne is èhezzen, de mellen is legyen, mìg egyre több lesz a tejed. Fokozatosan lehet majd elhagyni a pòtlàst.

2022. febr. 7. 20:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg egy csepp tejed is van, vissza lehet hozni. Kislányom 2 éves, nagyon beteg volt 2 hétig, és csak anyatejet fogadott el, meg néha vizet. Előtte már csak 2-3 korty kellett neki az esti alváshoz, betegség alatt meg napi tizen órákat rajtam lógott. Rendesen visszajött a tejem, és szerencsére elég volt neki.

Nehéz lesz a cumisüveg miatt, de nem lehetetlen, hajrá, próbáld meg!

2022. febr. 7. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!