Hány percig fejjek napi 7-8 × ?
Ez a mennyiség akár 1 órát vesz igénybe, nagyon lassan, cseppenként ürül ki a mellem.
Lehetséges, hogy így később fejjek 120 ml is? Vagy ne is álmodozzak?

Szoptatási tanácsadó!
Nagyon jól eltudják magyarázni. Illetve emberenként változik, hogy kinek milyen gép vagy módszer jön be.
Nekem például az elektromos mellszívó nem jött be, hiába volt jó a méret, nagyon kikezdte a cicimet, ellenben a kagyló kialakítású szuperül működött.

Nekem fejésnél alig jön valami, szoptatásnál viszont ömlik és a gyerek lassan 7 kg. Szóval a fejés mennyisége nem mérvadó. Kérj ingyenes tanácsot az LLL honlapján, hétvégén ingyen lehet őket hívni.
amúgy mekkora a fiad? tényleg kell az anyatej vagy már hozzátáplálásnál tartasz? A tápszer is kellő tápanyagot tartalmaz, sőt ott a hízásra kell max figyelni. Nekem sem csöpög a mellem,de csak mert beállt a cicim, vagyis csak addig feszül és csöpög amíg nem áll be a kereslet-kínálat.
Ajánlom amúgy tejszaporításra a Karamelz sört ( ez egy tejszaporításra gyártott alkoholmentes barna sör), nagyon finom kapható tescóban,auchanban citrom és gránátalma ízesítésben nekem utóbbi vált be. Rossmannban van cola ízesítésű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!