Aki a szoptatás alatt fogyott, nála mikor indult be a fogyás?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 22:05
1/4 anonim válasza:
Nálam úgy van, hogy 72 kilóról 92vel mentem szülni. Haza 84el jöttem, aztán 6 hét után beállt 77re, 3 hónapig nem mozdultak a kilók, most egy hónapja nem eszem édességet, sok zöldséget helyette és kb 1800 kalóriát naponta. Most 73 vagyok.
2/4 anonim válasza:
71 kiloról indultam 86-al mentem szülni, most 66 vagyok (de voltam 64 is!!), kevesebb édességet eszek, viszont elég rendszeretelenül és keveset, meg ugye emelgetni, cipelni 10 kilót napjában 100szor, az már edzés!!
3/4 anonim válasza:
2 vagyok: csak a mikorra nem válaszoltam...szóval azonnal megindult a kilók olvadása, pár hónap alatt beállt erre a kevésre. 186 centi vagyok, azért az fontos info 😜
4/4 anonim válasza:
Nekem ez összefolyt a szülés utáni természetes fogyással. 64 kg-vel estem teherbe, 72-vel mentem szülni, 59-el jöttem haza a kórházból, és azóta folyamatosan kúsznak lefelé a kilók. Most úgy vagyok 50 kg, hogy folyamatosan zabálok majdnem kétszer annyit, mint a férjem, de sehogy se megy feljebb, ez tényleg egy szinten tartáshoz jó. 16 hónapja szoptatok, már gondolkodom az elválasztáson, mert ha esetleg jönne a tesó, és vele is végighánynám az első 3 hónapot, akkor az a mínusz 5 kg, ami a lányommal startból volt, az most kb halálos ítélet lenne :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!