Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet cigizni?

Szoptatás alatt lehet cigizni?

Figyelt kérdés
1 szálra gondoltam este mikor már elcsendesednek a kicsik.
2010. szept. 4. 17:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%

Drága Uram!

Én az Ön pártját fogom! Egy anya ne dohányozzon! Igaza van! A férjem is dohányos volt, de meg mondtam neki, hogy ha szereti a családját abba hagyja. Mire a fiúnk megszületett már nem dohányzott, és boldog, hogy nem büdös bagós szagú kézzel, bőrrel nyúl a fiához. Sok itt az "okos" anya, engem is mindig lepontoznak, de úgy fogom fel, hogy azért, mert bántó az igazság:-)

2010. szept. 5. 09:55
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez független a szoptatástól, SOHA egyáltalán nem szabad cigizni, hiszen nagy betűkkel rá van írva:

HALÁLT OKOZ

RÁKOT OKOZ

IMPOTENCIÁT OKOZ bár ez téged nem érint

stb

stb

ja és cigisek azt mondják, hogy a rák még az egyik legjobb mellékhatás, mert a tüdőtágulás vagy mi és hasonlók ezerszer rosszabbak a ráknál is.

2010. szept. 5. 15:02
 23/30 Kokas Lajos ***** válasza:
58%
Tényleg utoljára, aztán legfeljebb csak privátban!!!! Olvassátok el mégegyszer azt amit írtam!!! Egy szóval sem állítottam, hogy rossz anya az aki dohányzik. A válaszom nem irányul az anya, vagy az anyák ellen, ezt a "vitapartnerem" magyarázta bele. Amit írtam az a gyermek védelmében történt. A vitapartnerem azzal nem ért egyet, hogy nem tartom felelősségteljes cselekedetnek, hogy egy gyermeket nikotinnal mérgeznek??? Melyik anya száll vitába velem abban a kérdésben, hogy egy gyermek megérdemli a jogot az egészséghez? Lehet engem személyeskedő megjegyzésekkel illetni, de azt ítéljék meg, hogy én mit mondtam, ne azt, hogy mit magyaráz bele az én mondanivalómba más!!!! Kicsit nevetséges, hogy megvédik egymást ellenem az anyák, abban a témában, hogy kell-e nikotin a gyereknek!!! Most ki az aki jót akar a gyereknek????? :d:d:d
2010. szept. 5. 15:34
 24/30 Adnil25 ***** válasza:
100%

Nem leteht cigizni. Ha már ezen gondolkodsz, akkor legalább a leggyengébbet válaszd, és nem is muszály végig elszívni. Lehet hogy elég 2-3 slukk.

De jobb lenne ha inkább máshogy vezetnéd le a napi feszültséget. Pl. 1 KIS pohár bor, vagy egy darab csoki. Vagy egy forró fürdő. Nem biztos hogy a cigi lenne az egyetlen megoldás a lazításra.

2010. szept. 5. 15:57
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
A választ valószínűleg te is tudod: NEM. Nyilván tisztában vagy vele,csak könnyít a lelkiismeretfurdalásodon,ha itt mások(akik valószínűleg szintén így tesznek,mint te)melléd állnak,és "elnézik" neked ezt a "kis" bakit.De! Nem velük tolsz ki,hanem a babáddal! Ezt tartsd szem előtt! Tudod én 10 évig cigiztem,de amint megtudtam,hogy úton van a babám,onnantól semmi! És nem azért, mert ezt bárki is elvárta tőlem,hiszen valóban (és ezzel nyugtatja magát mindenki aki bűnözik) azt mondják,inkább egy szál cigi,mint az ideg ,de kap majd az a szegény gyerek épp elég mocskot,legalább ne az anyja adja már neki. Én így gondolom,de persze nem kell mindenkinek egyetérteni ezzel. Amióta megszületett,volt egy-két alkalom,amikor bizony igencsak elszívtam volna egy szál cigit,de rá kellett jönnöm,hogy ha eddig amíg nem szívtam is megoldódtak a dolgok,akkor ezután se lesz másképp. A cigi csak egy pár perc magaddal való foglalkozás,ami bizony kell! De meg lehet oldani cigi nélkül is,csak úgy kell hozzáállni. Pl. ülj le,és egyél meg egy banánt,vagy amit szeretsz,de azalatt ugyanúgy ne csinálj semmit,mintha cigiznél. Az első ilyen után meglátod,tök jó érzés lesz,büszke leszel magadra,és a köv. alkalomhoz már ez fog erőt adni,hogy egyszer már sikerült ! Bárhogy is döntesz,minden jót,és jó egészséget!
2010. szept. 5. 19:02
 26/30 anonim ***** válasza:
68%

Ez komoly??? Tudod, hogy nem...vagy most egy totál idegen nő beleegyezésére vársz, aki egy dobozzal szív naponta, és tojik rá nagy ívben, mi lesz a picivel. Figyelj, sztem ez tök magánügy, úgyhogy birkózz meg a saját lelkiismereteddel te magad!

Mi a fontosabb: neked néhány kevésbé komfortos este, vagy egy idegrendszeri bajokkal küzdő gyerek, szürke tüdővel?!

2010. szept. 5. 23:01
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Az szép! egyáltalán egy férfi mit keres itt?
2010. szept. 6. 07:34
 28/30 anonim ***** válasza:
68%

Mert? Egy férfinak nem lehet gyereke?

Jó szoptatni nem fog tudni, de annak ellenére, hogy az én fiam még csak 7 hónapos, én is meg szoktam nézni a kisgyerekes és kamaszok kategóriát is. Vagy nekem sem szabadna, mert még nem olyan idős a gyerekem???

2010. szept. 6. 09:54
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt mindeninek igaza van egy kicsit még az uriembernek is.Örülök hogy ilyen harcias de aki cigizni akar az fog is nem lehet rá hatni semmivel.
2010. szept. 6. 14:31
 30/30 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem se cigizz... S én ia egyetértek Koaks úrral. Kicsit keménynek tűnik a véleménye, de sajnos én is azt tapasztaltam, hogy ANYAKÉNT ha valakinek egy kicsit is olyan választ adok, ami nem feltétlenül tetszik neki, egy csapat szintén ANYA kezd el engem lehurrogni, lepontozni, kiosztani. Holott a válasz nem NEKIK szól. HA a kedves Kérdező itt lehurrogja az urat, szíve joga. NA de Többiek?

Én azt hiszem, egy csomó felgyülemlett feszültséget kiabálnak itt egymásra a kedves anyukák.

Az meg, hogy egy apa mért ne írhatna ide, kiverte nálam a biztosítékot. De ne szóltam volna érte, ha itt nem mindenki pattogna... Szóval szerintem nyugi, mindenkinek joga van a véleményéhez, ég akkor is, ha ez nem mindenkinek tetszik!

Te meg légyszi tényleg ne dohányozz. Az egy szál olyan kiskapunak tűnik, amiből lesz majd a "egytől se lett baja, legyedn kettő...." Vigyázz magatokra!

És bocs az off-ért...

2010. szept. 7. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!