Szoptatás alatt lehet cigizni?
Drága Uram!
Én az Ön pártját fogom! Egy anya ne dohányozzon! Igaza van! A férjem is dohányos volt, de meg mondtam neki, hogy ha szereti a családját abba hagyja. Mire a fiúnk megszületett már nem dohányzott, és boldog, hogy nem büdös bagós szagú kézzel, bőrrel nyúl a fiához. Sok itt az "okos" anya, engem is mindig lepontoznak, de úgy fogom fel, hogy azért, mert bántó az igazság:-)
szerintem ez független a szoptatástól, SOHA egyáltalán nem szabad cigizni, hiszen nagy betűkkel rá van írva:
HALÁLT OKOZ
RÁKOT OKOZ
IMPOTENCIÁT OKOZ bár ez téged nem érint
stb
stb
ja és cigisek azt mondják, hogy a rák még az egyik legjobb mellékhatás, mert a tüdőtágulás vagy mi és hasonlók ezerszer rosszabbak a ráknál is.
Nem leteht cigizni. Ha már ezen gondolkodsz, akkor legalább a leggyengébbet válaszd, és nem is muszály végig elszívni. Lehet hogy elég 2-3 slukk.
De jobb lenne ha inkább máshogy vezetnéd le a napi feszültséget. Pl. 1 KIS pohár bor, vagy egy darab csoki. Vagy egy forró fürdő. Nem biztos hogy a cigi lenne az egyetlen megoldás a lazításra.
Ez komoly??? Tudod, hogy nem...vagy most egy totál idegen nő beleegyezésére vársz, aki egy dobozzal szív naponta, és tojik rá nagy ívben, mi lesz a picivel. Figyelj, sztem ez tök magánügy, úgyhogy birkózz meg a saját lelkiismereteddel te magad!
Mi a fontosabb: neked néhány kevésbé komfortos este, vagy egy idegrendszeri bajokkal küzdő gyerek, szürke tüdővel?!
Mert? Egy férfinak nem lehet gyereke?
Jó szoptatni nem fog tudni, de annak ellenére, hogy az én fiam még csak 7 hónapos, én is meg szoktam nézni a kisgyerekes és kamaszok kategóriát is. Vagy nekem sem szabadna, mert még nem olyan idős a gyerekem???
Szerintem se cigizz... S én ia egyetértek Koaks úrral. Kicsit keménynek tűnik a véleménye, de sajnos én is azt tapasztaltam, hogy ANYAKÉNT ha valakinek egy kicsit is olyan választ adok, ami nem feltétlenül tetszik neki, egy csapat szintén ANYA kezd el engem lehurrogni, lepontozni, kiosztani. Holott a válasz nem NEKIK szól. HA a kedves Kérdező itt lehurrogja az urat, szíve joga. NA de Többiek?
Én azt hiszem, egy csomó felgyülemlett feszültséget kiabálnak itt egymásra a kedves anyukák.
Az meg, hogy egy apa mért ne írhatna ide, kiverte nálam a biztosítékot. De ne szóltam volna érte, ha itt nem mindenki pattogna... Szóval szerintem nyugi, mindenkinek joga van a véleményéhez, ég akkor is, ha ez nem mindenkinek tetszik!
Te meg légyszi tényleg ne dohányozz. Az egy szál olyan kiskapunak tűnik, amiből lesz majd a "egytől se lett baja, legyedn kettő...." Vigyázz magatokra!
És bocs az off-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!