Szoptatás alatt lehet cigizni?
Csupán azért hoztam fel ezt a példát, mert kiváncsi voltam, hogy ezen a téren is olyan felvilágosult e mint a szoptatás alatti dohányzás veszélyeivel kapcsolatban!
Itt egy kérdező van, akinek bár nincs kitéve a neve, de a válaszaink hozzá szólnak (kivéve a mi kis jelenlegi bájcsevejünket)! Tehát ezt ön úgy írta ki, mintha neki szólna a megjegyzése!
És hogy bántja a szépizlésem? Egyértelmű! Én is anya vagyok és ha egy számomra jó anyát bántanak, sajnos nem tűröm szó nélkül! Már pedig ha a kérdező vette a fáradtságot erre a kérdésre, akkor valószínüleg a legjobbat akarja a gyermekének!
De gondolom ön nem tud a sorok között olvasni és ezért veszi a bátorságot erre a stílusra!
Igaza van uram!
Viszont ha mi anyák az anyaságból teljesen fel lennénk készülve, nem lenne szükség se szülészekre, se gyerekorvosokra, se szoptatási tanácsadókra vagy sorolhatnék még rengeteg olyan szakmát amiből elvárják anyaként a felkészültségünket!
Remélem ön apaként maximálisan fel van világosulva a kötelezettségeit, feladatait illetően!
Higgye el,jó anyának lenni a világon a legnehezebb és legemberpróbálóbb feladata! Szerencsés, hogy ,,csak" apának született!
Bocs a keveredésért, megzavart a stílusazonosság, és a névtelenség nem tudta ezt ellenpontozni. Offolás elkerülése végett, válasz privátba ment.
Más: "csak férfi" , ez kicsit veri a biztosítékot, kivéve ha az illető egy nővel képzeli el a társas együttélést. Tényleg rosszul látok valamit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!