Megjósolható kinek lesz sok teje?
Ha tudok 2-3 évig szeretnék szoptatni, ehhez nyilván sok tej lenne ideális, de nem tudom, hogy sok lesz-e?
Most 20 hetes kismama vagyok és B-s mellem van
Nekem is B-s volt aztán megnőtt C-re a szoptatas alatt, ma már D-s szoptatas után. Nem vagyok elhízva.
Nekem azt mondták a tejtermeles addig folyamatos, amíg szoptatok. Így is volt.
(En nem tudom milyen kétóráról beszél fenti író meg is őrültem volna...)
Nahh 22 hónapig szoptattam es ahogy lejött a ciciről úgy el is apadt par nap alatt.
Túlmisztifikálják, nyugi.
Akkor van gond szoptatással, ha volt bent mell implantátum.(és ki is vették, de akkor is gond marad, mert a hegesedések miatt roncsolódnak a tejcsatornák.)
Császárnál lassabban szokott beindulni a folyamat, de akkor is megy gyönyörűen.
Ritka, aki stressz miatt elapad. Annyira nem gyakori, amennyit beszélnek róla.
Túlmisztifikálják nahh.
Ne aggódj.
Leginkább azért szokott lecsökkenni, elapadni, mert sok anyuka ráparázik meg az órát lesi.
Időre szoptatás, tápszeres pótlás mind ellene dolgozik a tejtermelésnek. Ha úgy érzed nem volt neki elég 20 perc alatt akkor szoptass tovább. Volt hogy egy óráig szoptattam. Ha nem elég egy ciciből akkor csere, ha úgy se akkor megint csere. A tej folyamatosan termelődik. Nincs olyan h x idő után kiürül és tápszert kell adni.
Olvass mindennek alaposan utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!