Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi történik ilyenkor? Várjak...

Mi történik ilyenkor? Várjak még vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2 hónappal ezelött jött meg a mensim akkor még szoptattam utána nem sokkal elapadtam.Azóta semmi nincs vérzésem.Terhes nem vagyok a teszt negatív,folyton mensi szerű görcseim vannak és ez idegesít.
2010. szept. 3. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Idő kell, amíg rendeződik a ciklusod. A terhességgel járó hormonváltozások, meg a szoptatás alatti-utáni hormonváltozások nagyon meg tudják kavarni az ember lányát, 2 hónap alatt ez nem feltétlenül rendeződik. Mehetsz dokihoz, de sanszos, hogy semmi gond nincs, csak még nem állt helyre a hormonháztartásod.
2010. szept. 3. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Remélem hogy igazad lesz csak azért kezdtem aggódni mert a terhességem előtt sok cisztám volt és nehezen estem teherbe de a 9 hónap alatt teljesen eltűntek.Mi van ha megint kiújult??
2010. szept. 3. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem inkább menj el a dokihoz feleslegesen, mint hogy esetleg valami bajod legyen. Nekem sem állt még helyre a ciklusom, pedig szülés után 29 nappal megjött, utána még 2* rendes időben, most meg 2 hónapja semmi. Tejem sajnos alig volt, tehát a szoptatás sem lehet ok. Teszt negatív. Néha nekem is a "mindjárt megjön" görcseim vannak, aztán semmi. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy menjek be, mert inkább megnéz UH-val is, nehogy gond legyen. De mondta, hogy van olyan is akinek a szülés után csak 1 év múlva áll be megint rendesen a ciklusa, sőt ha szoptat, akkor van hogy később.

2010. szept. 3. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!