Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miert nem jó a bimbóvédő?

Miert nem jó a bimbóvédő?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy mellgyulladast is okoz, és igaz az hogy ezzel nem szivja úgy ki a gyerek a tejet?

Szeretnem elhagyni, de Mini a mellbimbom :/

2021. okt. 31. 17:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert kevesebb inger éri a mellett vele,mint nélküle. Ettől függetlenül én nem tudnék nélküle szoptatni. Nem a baba miatt,ő ügyes,de annyira érzékenyek a melleim,hogy még védővel is fájdalmas,nemhogy anélkül. Ha nem használtam volna ,egy hét alatt adtam volna fel a szoptatást...így el lehet viselni
2021. nov. 5. 16:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Mi próbálkozunk, de szornyen megy ;(
2021. nov. 5. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom, adj neki időt. Nekem több mint három hét volt, mire úgy éreztem, hogy bimbóvédő nélkül is biztonságosan tudok szoptatni, legalább időnként (mármint azután, hogy elkezdtük elhagyni, és ez már a többedik nekifutás volt). De bármilyen spéci helyzet van, akkor használjuk, ha nem otthon vagyunk, ha sietek, ha szoptatás közben fontos elintéznivalóm van telefonon és nem tudok 100%-ig odafigyelni, ha a babán úgy látom, hogy kell neki, ha egy picit keményebb a mellem a szokásosnál stb. Fontos, hogy ne erőltesd, ha a baba nyűgös lesz nélküle, akkor használd. A legfontosabb, hogy a babád a cicizést megnyugtatónak érezze és ne idegeskedjen, hogy nem fog menni stb. Ha meg nem sikerül elhagyni, akkor se lesz semmi baj, egy kis plusz macera de ennyi. Semmi bajotok nem lesz tőle.
2021. nov. 8. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!