Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ajànlott szoptatós anyukàknak...

Ajànlott szoptatós anyukàknak a harmadik covid elleni oltàs?

Figyelt kérdés

2021. okt. 29. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Nyilván
2021. okt. 29. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
7-es! Ha tápszeres a babád és amúgy sem téma nálad a 3. oltás, akkor a kérdés nem neked szól. Ehhez azért nem kell rakétatudósnak lenni, hogy tudjak értelmezni egy szöveget és fel tudjam mérni, rám vonatkozik-e. Utálom, hogy lassan semmilyen kérdést nem lehet feltenni, mert megjelennek a hozzád hasonlók, akiknek egy céljuk van: provokálni.
2021. okt. 30. 07:46
 13/19 anonim ***** válasza:
9%
Én elmondtam a véleményemet mint mindenki más, nem szerepeltek kritériumok, nem veszekedni jöttem, nem csak birka válaszokat lehet adni.
2021. okt. 30. 09:47
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Na látod, pontosan erről beszéltem. “Birka válaszok”. Ez csak és kizárólag arról szól, hogy provokálj és veszekedj, kár is előadni az ellenkezőjét. Egyébként biztos hallottad már azt a mondást, ami úgy kezdődik, hogy a vélemény olyan, mint a s3gglyuk… vannak erre alkalmas fórumok és fb csoportok, ott nagyon sok hozzád hasonlóval meg tudjátok tárgyalni a végzettségeteknek és az értelmi szinteteknek megfelelően a kérdéskört, itt ez az oldal, de különösen ez a kérdés nem erre való. Vagy írj ki róla külön kérdést, ha minden áron társalogni óhajtasz róla. Egyébként meg a birka válaszra visszatérve: ha neked az birka, hogy a kérdésre adekvátan válaszolok, mint érintett személy (veled ellentétben), akkor még annál is butácskább és egyszerűbb vagy, mint amit az első válaszod sejtetett. Csak ugye nincs egy érvrendszered, egyáltalán ahhoz nem vagy eléggé kvalifikált, hogy érvelj (ugye ez az érettségi szint lenne), ezért előveszed az egyetlen fegyvert, amid van: a sértő, bántó, agresszív beszédstílust. Persze szigorúan anonim, nektek csak itt van ekkora arcotok, élő beszélgetésnél valahogy ilyen stílust nem kap az ember.
2021. okt. 30. 10:04
 15/19 anonim ***** válasza:
20%
Te is a véleményedet írtad le mint én, igazából te vagy az aki elkezdett kötözködni mert az én válaszom nem tetszett, te kezdtél el becsmérelni engem és attól meg hogy próbálsz szépen fogalmazni még nem leszel értelmesebb hiába próbálsz annak tűnni… nem igazán hatnak meg ezek a beszólásaid, birka választ pedig pont erre értettem hogy azért kezdtél el TE belém kötni mert én elmondtam a véleményemet ami nem egyezett a tiéddel és egyből elkezdték lekezelően válaszolgatni és kötözködni, én csak kiálltam magamért na meg hátha ezek után észreveszed magadat…ez az oldal pedig pont arra van hogy az ember megossza a véleményét, ráadásul elmondtam hogy oltottam csak a harmadikat nem tartom fontosnak a MAGAM számára… nem tudom miért kell erre egyből támadni és fújni, ami után elvárnád hogy kuss legyen és semmi válasz . Nagyon idegbeteg vagy!
2021. okt. 30. 10:44
 16/19 anonim válasza:
14%
1 se kellett volna!
2021. okt. 30. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
71%

Én felvettem 2-őt,a 6 hetes kontrollon pedig a nőgyógyász javasolta, hogy vegyem fel a harmadikat.

Szoptatok, igen.

2021. okt. 31. 09:27
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
13 hetes a babám, csak anyatejes. Inkább az oltás, most vettem fel az elsőt és ha kell, akkor majd a tizediket is felveszem. Testvérem orvos, épp covid osztályon dolgozik. Intenziven lévők 95%-a oltatlan....
2021. nov. 21. 00:22
 19/19 anonim ***** válasza:
18! Én orvos ismerősömnél oltottak is intenzíven vannak illetve meghalni még mindig nagyon kevesen haltak bele, jó olvasni mást is 👀
2021. nov. 21. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!