Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik szoptatás alatt teherbe...

Akik szoptatás alatt teherbe estek, nektek leszokott a baba a szopirol? Ha igen mikor?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallottam ha valaki terhes lesz, akkor megváltozik az anyatej íze és nem lesz olyan finom. Reménykedtem hogy a kislányom is le fog szokni, lassan 14 hónapos lesz, de ugyan olyan cicifüggő mint volt. Az éjszakai és alvás előtti szopikkal nem lenne baj de ha leülök pihenni kb 5 percenként jön, és ez már nekem kicsit kényelmetlen... Egyébként 7+3 hetes kismama vagyok. Akinek emiatt szokott le a babája az hány hetesen történt? Vagy nem függ össze?

Válaszokat előre is köszönöm ☺️

2021. okt. 18. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Nekem elhagyta amikor 3 hónapos voltam az öcsivel :( pedig azthittem nem fogja elhagyni, mert nagyon angyon cicizős volt( 8hónapos volt amikor terhes lettem) még a szilárd ételt is olyan nehezem ette mindig cicizni akart. Aztán 11hónaposan egyszer csak úgy kelt fel, hogy neki pedig nem kell mostantól.Én nehezen viseltem szerintem Neki is nehéz volt és ez biztos , hogy a terhesség miatt volt.
2021. okt. 21. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerek eszik.Ezen mi undorító? 🤨
2021. dec. 11. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
37%
Ki nem szarja le #12...?
2021. dec. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!