Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagyon nagy probléma nyomja a...

Nagyon nagy probléma nyomja a napjainkat. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Kislányom kicsi súllyal született, 2390 plusz vissza esett. Szépen gyarapodott de sosem csináltam meg a nagy könyv szerinti súly gyarapodást szopizik.

Elég görcsös baba is volt sokat sir mai napig görcsös . 10 hónapos és nagyon nehezen hízik. Könnyen ment a hozzá táplálás eszeget. A gyerek orvos aggódik 1 kg-al van le maradva a Sulya. Most 6195 és kelenne legyen 7120.

Na küldött ő vérvétel stb de nem sikerült vért vegyenek annyira sírt a lányom, hogy már fulladozott. Nem kinoztuk

Most fogzás is van és nátha időszak nem akar enni szilárdat keveset meg kóstolja és fordítja el a fejét a tejem is mintha kevesebb lenne ettől a folyamatos stressztől és próbáltam pótolni de nem fogadja el a cumis üveget. Most arra teperek akkor, hogy szaporitsam a tejet. Kérlek valami pozitívat írjátok. Ha nem tudsz akkor inkább görgess tovább, amúgy napközben ki egyensulyozott vidám, már áll, lépeget a bútorok melett, sokat kacag, csak ez a súly aggaszt engem nagyon

2021. okt. 10. 05:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Csak megnyugtatásképpen: nekem az ikrek szintén hasonló súllyal születtek, 6 hetesek, és nincsenek még 3kilósak (picivel vannak 2800 felett). Majd 2 hétig stagnált a súlyuk, mert "anya, van elég teje!". Hát nem volt... Így kb 2100grammról indultunk, nagyjából 4 hete.

A lényeg. A védőnő teljesen elégedett a gyarapodással, "hozzuk" a tankönyvi formát, viszont a gyermekorvos nem elégedett, mert ő a születési súlyhoz viszonyít...

Nem sírnak, vagyis kelnek szépen kb 3 óránként, akkor esznek, majd alszanak a kövi etetésig.

(A velük egyszerre született ikrek kisebb súllyal születtek, ott meg az a "baj", hogy többet híztak, mint "kellene")

Szóval, ne aggódj, az árt a legtöbbet!

2021. okt. 11. 11:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Minket beutalt a háziorvos a tűzoltó utcai klinikára az endokrinológiára,felvették az adatokat és kaptunk időpontot.Ezután volt még pár vizsgálat ami fényt derített a bajra.
2021. okt. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!