4 hónapos a kislányom, hogy tudnám megoldani hogy több tejem legyen?
Nagyon cicifüggő, és nem fogad el semmit a cicin kívül. Viszont úgy érzem kevesebb lett a tejem. 2 óránként eszik és sokat sír. Mit tudnék csinálni hogy több tej legyen? A védőnő sem tud mit ajánlani a pici hozzátáplálásához mert semmit nem lehet a szájába imádkozni a cicimen kívül. És még nagyon szeretném sokáig szoptatni! Segítsen aki tud valamit ajánlani!
Köszönöm
Szia, nálam is hasonló volt a helyzet! A sör (alkoholmentes) állítólag jótékonyam hat a tejtermelésre, s igyál ezenkívül sok foladékot. Minél többet szopizi, annál több tejed lesz! Én a hozzátáplálást úgy kezdtem el, hogy a mellemre tettem a babót, s amikor épp nem figyelt kicseréltem az üvegre a mellem, s akkor itta is. S az is nagyon fontos, hogy testközelben add neki a pótlást, hogy érezze a bőröd illatát.
Remélem sikerülni fog, drukkolok!
Szia!
Nekem rengeteg a tejem, napi 2 liter folyadékot iszom 3 filter laktoherb teával + 2x5 urtica urens 5ch homeós bogyót szedek + szopi után közvetlenül fejem a cicim(így nagyon serkenti a termelést és nem fejem el előle)
Próbáld ki ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!