Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hónapos a kislányom, hogy...

4 hónapos a kislányom, hogy tudnám megoldani hogy több tejem legyen?

Figyelt kérdés

Nagyon cicifüggő, és nem fogad el semmit a cicin kívül. Viszont úgy érzem kevesebb lett a tejem. 2 óránként eszik és sokat sír. Mit tudnék csinálni hogy több tej legyen? A védőnő sem tud mit ajánlani a pici hozzátáplálásához mert semmit nem lehet a szájába imádkozni a cicimen kívül. És még nagyon szeretném sokáig szoptatni! Segítsen aki tud valamit ajánlani!

Köszönöm

2008. dec. 11. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nálam is hasonló volt a helyzet! A sör (alkoholmentes) állítólag jótékonyam hat a tejtermelésre, s igyál ezenkívül sok foladékot. Minél többet szopizi, annál több tejed lesz! Én a hozzátáplálást úgy kezdtem el, hogy a mellemre tettem a babót, s amikor épp nem figyelt kicseréltem az üvegre a mellem, s akkor itta is. S az is nagyon fontos, hogy testközelben add neki a pótlást, hogy érezze a bőröd illatát.

Remélem sikerülni fog, drukkolok!

2008. dec. 11. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem rengeteg a tejem, napi 2 liter folyadékot iszom 3 filter laktoherb teával + 2x5 urtica urens 5ch homeós bogyót szedek + szopi után közvetlenül fejem a cicim(így nagyon serkenti a termelést és nem fejem el előle)

Próbáld ki ezeket!

2008. dec. 11. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
[link] itt talalsz tipeket tejserkentesre,de szerintem surrun tedda babadat a cicire,az a legjobb..sok sikert..
2008. dec. 12. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!