Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik a legjobb szoptatós...

Melyik a legjobb szoptatós tea? Mennyibe kerül? Lehet ezeket is citrommal és cukorral vagy mézzel ízesíteni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A Laktoherb-et javasolják.

Elméletileg jó. Sajnos nekem nem bírja a gyomrom, ugyhogy maradt a homeopátiás bogyó.

Üdv: 5 hetes anyuka

2008. dec. 11. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és lehet ízesíteni.
2008. dec. 11. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly még szoptattam, nekem a Mecsek tea vált be, 3-400 ft körül van (de sokan ajánlják a laktoherbet is)

Én csak cukorral ízesítettem, úgy emlékszem, az van ráírva, hogy ízlés szerint...

De tejszaporítónak nyugodtan szedhetsz homeós bogyót is, vagy ihatsz alkoholmentes sört. Nekem már a szopis idődszak vége felé csak az segített. :)

2008. dec. 11. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én "Laktoherb" teát iszok napjában 4-5 alkalommal étkezés után.Lehet ízesíteni de én cukorpótlóval vagy mézzel szoktam. A DM-ben és a Rossman-ban kb.330-380Ft között mozog az ára.Herbáriákban és gyógyszertárban is kapható de ott kicsivel drágább.De ha nem akarsz teát inni és tejserkentés szeretnél akkor szűrűbben tedd a babát cicire vagy szopi után fejd le a maradékot azzal is segítesz a tejtermelésben.

Sikeres szoptatást!

5,5 hónapos kislány anyukája

2008. dec. 11. 11:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat
2008. dec. 11. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a kecskerutafű teát tudom inni, mert a többiben kömény van. A babónak sokat fájt a hasa, mint kiderült, attól. Nekünk a babateák sem jönnek be, csak jó tanácsként írom, érdemes odafigyelni erre is.
2008. dec. 11. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Laktoherb teát ittam és lehet ízesíteni.

De van még egy fajta ami jó a Fitolak. nem biztos, hogy jól írtam le.

2008. dec. 11. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:

sziasztok! van vkinek olyan, mint nekem, hogy a jobban majdnem 2szer annyi tej van, mint a jobban? Átalussza az éjszakát, 11től kb 10ig. Kezdünk jobbal 150-180g, köv 4 óra múlva balból 100. A balban 110 nél több még nem volt reggel soha. Délutánra, estére, mindegyikben arányosan kevesebb. Mit tehetnék még? Homeos bogyót szedek, teát iszom. Sűrűbben meg nem kér enni, főleg ha jobból sokat eszik.. fejem is a balt mindig, de egyszerűen ennyi! ugye nem fog elapadni?? bocs, h ide írtam hozzád a kérdésem..

3 hós kisfiú anyukája

2008. dec. 11. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
bocs, jobban több, balban kevesebb. utolsó
2008. dec. 11. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!