Ki milyen vitaminokat szedett szoptatási idő alatt?
Figyelt kérdés
Rengeteg hajam hullik . Kinek mi vált be?2021. aug. 19. 11:21
1/9 anonim válasza:
Ez természetes, a hormonok miatt van. Vitamin ezen nem segít majd idővel helyreáll minden.
Kitartás, bár én is azt hittem, hogy a végére meg fogok kopaszodni, de természetesen nem így lett :)
2/9 A kérdező kommentje:
Ijesztő látvány
2021. aug. 19. 11:57
3/9 anonim válasza:
Az. Képzelheted, nekem fenékig érő hajam van, az mennyinek látszik pl hajkefébe beleakadva. Mintha az összes hajam benne maradt volna. De nem marad mindig így.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is hosszú hajam van. Borzasztó
2021. aug. 19. 13:30
5/9 anonim válasza:
Nekem fél éves korára elmúlt. Ezen vitamin nem segít, viszont érdemes szedni, hogy ne a szervezeted merüljön ki teljesen. Elevitnek van kimondott szoptatós vitaminja.
7/9 anonim válasza:
Ez a hajhullás normális. Azért van, mert a normális hajhullás szinte teljesen szünetel terhesség alatt.
Szoptatás alatt meg bepótolja.
8/9 A kérdező kommentje:
Tele a ház a hajszálakkal
2021. aug. 20. 13:26
9/9 anonim válasza:
Ez van. 2 naponta porszívó plusz körömkefével keféld fel a szőnyeget.
Én covid után ezt csináltam, nekem a hajam egy része konkrétan kihullott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!