Az Avent mellszívó tényleg nagyon jó? A kézi változat vagy az elektromos a hatékonyabb?
Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 18:49
1/4 anonim válasza:
Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerű, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elő a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.
2/4 anonim válasza:
Nagyon sok ismerősöm dicséri. Az elekrtomosat nem ajánlom, mert az állítólag nagyon szív. Tény és való, hogy a kéiz lassabb és időigényesebb is, de nem okoz olyat nagy fájdalmat.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is túl drága, mi egy 4900 forintost vettünk ami teljesen jól szuperált.Meg az elején érzékenyebb a mellbimbó és lehet,hogy még egy kis kézi fejést is bevetsz majd,mert úgy érzed,hogy az nem annyira fájdalmas.(Nálunk ez bevált és azóta is szoptatom az öt hónapos kisfiamat szerencsére).
4/4 anonim válasza:
Az én babám nem hajlandó szopni mellből, ezért kénytelen vagyok az egészet lefejni. Kézi mellszívóval kezdtem, de 3 nap után vettem inkább egy gépit, mert kézivel nagyon fárasztó volt. Az elektromos Avent, és tényleg jó (na meg jó drága is). A kézi is jó volt (Canpol Babies), de csak maradék tej lefejésére. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!