Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az Avent mellszívó tényleg...

Az Avent mellszívó tényleg nagyon jó? A kézi változat vagy az elektromos a hatékonyabb?

Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az Avent termékek mind nagyon jók, a cumisüvegek és az ételmelegentartók is. De mellszívót szerintem nem nagyon éri meg megvenni, mármint ezt a fajtát, mert elég drága. Jobban jársz, ha a patikában veszel egy egyszerű, pumpás változatot, hiszen úgyis csak kb. egy hónapig kell renszeresen használni (amikor a maradék tejet szopizás után lefejed, hogy ne okozzon gyulladást), utána már csak néha néha lehet rá szükség. Nekem két hónapos a fiam, és mióta rendesen beállt a tejelválasztás, kb. egyszer vettem elő a mellszívót, amit nagyjából 3-4 hétig használtam.
2007. dec. 26. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ismerősöm dicséri. Az elekrtomosat nem ajánlom, mert az állítólag nagyon szív. Tény és való, hogy a kéiz lassabb és időigényesebb is, de nem okoz olyat nagy fájdalmat.
2007. dec. 26. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túl drága, mi egy 4900 forintost vettünk ami teljesen jól szuperált.Meg az elején érzékenyebb a mellbimbó és lehet,hogy még egy kis kézi fejést is bevetsz majd,mert úgy érzed,hogy az nem annyira fájdalmas.(Nálunk ez bevált és azóta is szoptatom az öt hónapos kisfiamat szerencsére).
2007. dec. 29. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám nem hajlandó szopni mellből, ezért kénytelen vagyok az egészet lefejni. Kézi mellszívóval kezdtem, de 3 nap után vettem inkább egy gépit, mert kézivel nagyon fárasztó volt. Az elektromos Avent, és tényleg jó (na meg jó drága is). A kézi is jó volt (Canpol Babies), de csak maradék tej lefejésére. Szerintem.
2008. ápr. 25. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!