Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől lehet étvágytalan egy...

Mitől lehet étvágytalan egy 12 hetes baba?

Figyelt kérdés
4 hetesen kezdődött az érvágytalansága… addig kb 90/100 miliket evett, azóta sem evett még 90-nél többet. Gyerekorvos minden hülyeséget kitalál, hogy reflux meg stb, ne idegeskedjek amíg hízik. Na most 600-at hízott pont a múlt hónapban. De most pl másfél hete stagnál a súlya, egy dekát nem gyarapodott. Én nem értem miért ilyen a gyerekem. Mindegy h szopi, cumiból anyatej, A féle tápi, B féle tápi… egyszerűen semmiből nem eszik, vagy ha eszik is pár milit baromi nyugtalanul teszi :(

2021. júl. 27. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor írt fel neki refluxra való tápszert gondolom.

De akkor evés után a leginkább nyugtalan.

Pár nagyon apró dolog is számíthat nekik, hideg a tápszer,túl meleg , kényelmetlen a póz, de akár még egy szoros pelenka is.

Nekem is volt 4 hónaposan a rejtett refluxos lányommal, hogy tápszert nem, csak vizet fogadott el. Az is jobb mint a semmi mert tágul a gyomra és éhségérzetet generál hogy gyorsan ki is ürül.

Nem hányt sokszor, naponta max 2x , a többi csak a torkáig jutott, onnan visszanyelte, de az akkor is marja neki ugye, ezért a nyugtalanság ( ha tényleg reflux)

A speciális tápszer állaga olyan mint az ivójoghurt, töményebb sűrűbb , 3 hónap volt kb amíg azt mondom teljesen elhagyta a dolgot, és mintha kicserélték volna. Azóta rendkívül jó evő.

Így a rossz élmények miatt az is lehet hogy éhes de fél enni mert utána fáj.

2021. júl. 27. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!