Időszakos böjt szoptatás alatt, tudtátok tartani?
A reggeli nekem általában egy nagy kávéval indul, nem reggelizem. Ebédet eszem csak, uzsonnát és vacsorát, illetve a terhesség alatt rágcsáltam esténként zöldségeket. Tudom hogy a szoptatás alatt a test energia igénye megnő. Aki hasonlóan étkezett a szoptatás alatt, az tudta tartani? Nem lettetek éhesebbek a szoptatós időszak alatt?
Szívesen olvasnék olyanoktól is tapasztalatokat, akik a szoptatás alatt más étkezési formát követtek, mint előtte.
Teljesen más lett, mint előtte.
Eleinte örültem ha eljutok addig, hogy pár falatot egyek..
Aztán össze vissza nasiztam..
Végül beálltam egy egészségesre.. napi 5-6 “étkezésre” ( van amikor csak egy turmixot iszom, vagy elrágcsálok egy kis uborkàt..)
Előtte a reggeli nekem is kávé volt..
De egyèbként is terhesség előtt 5-6 kávè is lement.
Nem lettem amúgy éhesebb..
Most pedig tulajdonképpen több mint 3 éve folyamatosan szoptatok( nem egy gyereket) talán nem is tudom milyen nélküle
Hasonlóan ettem kb mint te
Szoptatás alatt minimum 5×eszek egy nap. Étkezések között pedig zöldséget/gyümölcsöt/zabkását/krémtúrót eszek
Én bevallom egyáltalán nem volt igaz rám, hogy a szoptatás alatt nagyobb az energiaigényem. Én 160g CH dietaztam szülés után is (előtte is már egy ideje) és most is.
Nekem inkább a folyadekigenyem nőtt meg, de az sokkal. Most 2 éves a lányom, meg szoptatok, szóval egész biztosan nem kell többet enni.
Ha tudnád... 1.5x annyit ettem a 2 év szoptatás alatt, mint a férjem. Minden nap kalács, csoki. Gyümölcs rengeteg, zöldségek..
Állandó erős éhségérzetem volt.
Mégis csak fogytam végig, összesen 13 kg-t.
Uhh a folyadékigény
Előtte küzdöttem fél literrel is sokszor😖
Terhesség alatt és utána. A 3-4 liter csak úgy eltünt, most 2,5-3 liter megy mèg mindig.
Viszont a 160 ch diétát nem értem.
Nekem nagyon max akkor 180, amikor baromira nem figyelek , fagyi.. hambi ilyesmi is megy
Amúgy 140 ( se)
Viszont én “rossz” ch-kat is viszek be.
Szóval ez a 160ch nekem baromira soknak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!