Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi olyan rohadt meghitt a...

Mi olyan rohadt meghitt a szoptatásban?

Figyelt kérdés
Biztos bennem van a hiba, de szopiztatáskor nem érzem azt a fene nagy meghittséget meg intimitást amiről sokan hadrikálnak. Megetetem a babát mert kell neki a táplálék és kész... én nem tudom ezt túllihegbi
2021. júl. 3. 04:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Abból kiindulva, amilyen stílusban írsz nő létedre, nem is csodálom, hogy nem érzed át ezeket a dolgokat.
2021. júl. 3. 09:21
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

Van aki a terhességet sem tudja átérezni. Tudatosan tudja h terhes, de semmilyen érzelmet nem vált ki belőle.

Na én pont az ellentettje vagyok.

9 hetesen én már kötődöm a magzathoz, én tényleg kismamának érzem magam és ha beszélek a babához, szeretetet érzek.

Meghitt dolog nekem a férjemmel összebújni a kanapén, ahogy ráteszi a kezét a hasamra.

Én szentimentálisabb alkat vagyok, a férjem azt mondta, hogy ő teljesen biztos volt benne, hogy már akkor el fogok kezdeni kötődni amikor a méhemben lesz a kicsi.

Ha nem lesz küzdelmes a szoptatás, akkor biztos, hogy végtelenül meghittnek fogom érezni. Eggyé válok a kisbabámmmal stb.

De nem érzem magam rosszabbnak nálad, és téged sem tartalak rosszabb anyának, mert neked ez csak táplálás. Mindenki más, mindenki máshogy él meg az életben mindent.

2021. júl. 3. 09:57
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

Miért? A férfiak írhatnának így férfi létükre?

Amúgy meg amiatt savazni a kérdezőt, csak mert nem szeret valamit, amit te igen, nettó baromság.

Én a focit szeretem, és olyan intenzív érzelmeket vált ki belőlem, hogy a csaladommal kiabálunk, táncolunk a tv előtt. És most kövezzük meg azt, aki csak szimplán nézi.

2021. júl. 3. 11:35
 14/25 anonim ***** válasza:
46%
És nem is csoda, hogy így ír, amikor hozzád hasonló szoptatásbuz1k beszólogatnak nekik.
2021. júl. 3. 11:36
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Nem azért van "savazva" a kérdező mert nem úgy éli meg a szoptatást hanem mert kvázi hülyének álltja be akinek tényleg jó élmény
2021. júl. 3. 11:40
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Hát figyelj, azért sokan átesnek a ló túloldalára ebben a tekintetben. Vannak hülyék, akik fanatikusan rajonganak a "szopikáztatásért".
2021. júl. 3. 12:09
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Én egyszer próbáltam de annyira rossz érzés volt, tápszeres is lett a babám.
2021. júl. 3. 12:12
 18/25 anonim ***** válasza:
39%

és? van aki kiabál meg táncol a tv előtt egy focimeccs miatt. Akkor őt is nézzük hülyének, hogy túltolja?

Csak visszafogott, kimért érzelmekkel szabad csak élni?

2021. júl. 3. 12:13
 19/25 anonim ***** válasza:
55%

Hát de pont a kérdező nézi hülyének azt aki nem úgy érez mint ő 🤦🤦🤦🤦

Segítek amúgy mert látom nem vagy képben. Az érzelmek kimutatása, megélése nem egyenlő mások leszólásával, lenézésével

2021. júl. 3. 12:36
 20/25 anonim ***** válasza:
42%
De ti is leszóljátok a kérdezőt! Főleg privátba. Ridegnek tituláljátok, csak mert semlegesnek érzi a szoptatást.
2021. júl. 3. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!