Mi olyan rohadt meghitt a szoptatásban?
Van aki a terhességet sem tudja átérezni. Tudatosan tudja h terhes, de semmilyen érzelmet nem vált ki belőle.
Na én pont az ellentettje vagyok.
9 hetesen én már kötődöm a magzathoz, én tényleg kismamának érzem magam és ha beszélek a babához, szeretetet érzek.
Meghitt dolog nekem a férjemmel összebújni a kanapén, ahogy ráteszi a kezét a hasamra.
Én szentimentálisabb alkat vagyok, a férjem azt mondta, hogy ő teljesen biztos volt benne, hogy már akkor el fogok kezdeni kötődni amikor a méhemben lesz a kicsi.
Ha nem lesz küzdelmes a szoptatás, akkor biztos, hogy végtelenül meghittnek fogom érezni. Eggyé válok a kisbabámmmal stb.
De nem érzem magam rosszabbnak nálad, és téged sem tartalak rosszabb anyának, mert neked ez csak táplálás. Mindenki más, mindenki máshogy él meg az életben mindent.
Miért? A férfiak írhatnának így férfi létükre?
Amúgy meg amiatt savazni a kérdezőt, csak mert nem szeret valamit, amit te igen, nettó baromság.
Én a focit szeretem, és olyan intenzív érzelmeket vált ki belőlem, hogy a csaladommal kiabálunk, táncolunk a tv előtt. És most kövezzük meg azt, aki csak szimplán nézi.
és? van aki kiabál meg táncol a tv előtt egy focimeccs miatt. Akkor őt is nézzük hülyének, hogy túltolja?
Csak visszafogott, kimért érzelmekkel szabad csak élni?
Hát de pont a kérdező nézi hülyének azt aki nem úgy érez mint ő 🤦🤦🤦🤦
Segítek amúgy mert látom nem vagy képben. Az érzelmek kimutatása, megélése nem egyenlő mások leszólásával, lenézésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!