Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen töltetű szoptatós...

Milyen töltetű szoptatós párnát érdemes venni, ami valóban formatartó?

Figyelt kérdés
Konkrét márka vagy termék ajánlást is szívesen fogadok, ami bevált. Brendonban vásárolt Zöllner nem vált be, így polisztirol gyöngy töltetűt nem vennék újra.
2021. jún. 22. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne a polisztirol gyöngyöset, az szar, csörög, kilapulnak a golyók és egyre kevesebb a töltet benne, nyeklik-nyaklik. Poliészter töltelékest (poliészter szál / csomó) válassz, az ez a sima vattaszerű, puha, csendes anyag ami tartja a formáját.

Nekem ilyen van, már a terhesség alatt imádtam: [link]

Van belőle patkó alakú is, ha csak szoptatáshoz használnád: [link]

2021. jún. 22. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Még én sem vettem, de nagyon ezzel szemezgetek:

[link]

2021. jún. 22. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó szerintem ez AliExpresses... én is nezegettem már, és ott is ugyanazok a képek vannak.. én nem bízom ebben a webshopban.
2021. jún. 22. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Uhh utolsó köszi az infót… igazaból

nekem is az a bajom hogy 30-40 ezer forintot nem szivesen adok ki erte, de ha meg megveszem a 15 ezrest es vacak akkor azzal sem vagyok előrébb :(

2021. jún. 22. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi kerul 30-40ezerbe egy szoptatos parnan?

[link]

Ezt nagyon ajanlom, probald megkeresni otthoni webaruhazban.

2021. jún. 22. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van: [link]

Ez poliészter töltetű. Nagyon szeretem. Én is próbáltam a gyöngyöset, de utáltam. Ez a poliészteres megváltás volt és még az ára is rendben van.

2021. jún. 22. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem IKEA szoptatós párnám van. Jó 3-4 hónapig azzal is aludtam a terhesség alatt, nem esett össze, pedig extrém terhelésnek tettem ki, erősen túlsúlyos vagyok. Szóval egy babát csak kibír hosszabb távon :)

Szoptatáshoz kevesebbet használom azóta, nagyon meleg nekem mostanában.

2021. jún. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!