Elevitet (vagy más terhesvitamint) a szoptatás befejezéséig szedsz?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 20:49
11/13 anonim válasza:
Én meg a kenyeret sütöm, ha már is azon kakaskodunk, hogy ki mi csinál jobban... vajon miért sértődtetek meg azon, hogy 2000 Ft havonta vitaminra szerintem nem sok pénz? Én se vagyok milliomos, csak kispénzű közalkalmazott középiskolai tanár, nyilvános a bértáblám, számold ki, hogy mennyit kapok 8 év munkaviszony után egy 5 hónapos gyerekkel... :-( De akkor is drasztikusnak tartom kijelenteni, hogy a tápláló, vitamindús tejért 2000 Ft havonta sok. Tápszerre, gyerekjátékra, gyerekruhára sokkal többet kiadnak az anyukák, az nem sok?
12/13 xStefix válasza:
Nem akarok vitatkozni, de arra azért utalnék, hogy nem a gyógyszerektől, miltivitaminoktól lesz tápláló és vitamindús a tej...
Én ma már inkább egy kiló bio gyümölcsre költeném, ha lenne felesleg.
13/13 anonim válasza:
Én a Gravidát szedem.13 hónapja szoptatok és 3 hónapra abbahagytam a Gravida szedését,de újra elkezdett hullani a hajam,így visszatértem a szedéséhez.Valahogy energikusabb is vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!